ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Το νέο τρέιλερ του ''Loki'' απάντησε σε ένα μεγάλο ερώτημα των fans

Το μικρό κλιπ πριν την πρεμιέρα έδωσε απάντηση

Η σειρά ''Loki'' είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο αναμενόμενες και πολυσυζητημένες του DisneyPlus, κυρίως μετά την τεράστια επιτυχία του ''WandaVision''. Η σειρά που ακολουθεί τον ετεροθαλή αδερφό του Thor έκανε πρεμιέρα χθες, 9 Ιουνίου, και το τελευταίο τρέιλερ ήταν αρκετό για να απαντήσει ένα από τα μεγάλα ερωτήματα των fans. Η σειρά αυτή ακολουθεί τα γεγονότα των ταινιών ''Avengers'' και ''Thor''.

Μερικά δευτερόλεπτα μέσα στο τρέιλερ, επιβεβαίωσαν τις θεωρίες για το φύλο του Loki, αφού βλέπουμε τον φάκελο του αγαπημένου αντι-ήρωα, όπου στο πεδίο ''Φύλο'' γράφει ''Ρευστό'', αποκαλύπτοντας έτσι πως είναι gender fluid. 

Μπορεί αν βλέπεις μόνο τις ταινίες αυτό να αποτελεί νέα πληροφορία, αλλά όπως υπενθύμισε και η New York Post δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για το φύλο του Loki αφού ο θεός της Asgard μπορεί να μεταμορφώνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες ενώ σε ένα βιβλίο comic του 2014 o πατέρας του Thor και του Loki, Odin, αναφέρεται στον δεύτερο ως γιο αλλά και ως κόρη. Τα gender fluid (ή μη δυαδικά άτομα) μπορούν να αυτοπροσδιοριστούν έχοντας δύο ή περισσότερα φύλα, να μην έχουν κανένα φύλο ή αλλιώς να έχουν μία ρευστή ταυτότητα φύλου (genderfluid/ρευστόφυλο)

Δείτε το τρέιλερ. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Loki (@officialloki)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
loki  |  disneyplus  |  σειρές  |  τρέιλερ  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση