ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Στα Oscars ο κόσμος θα ψηφίσει την αγαπημένη του ταινία

Τα Oscars συνεργάζονται με το Twitter

newsroom must

Τι κι αν το ''Spider-Man: No Way Home'' έμεινε σχεδόν εξ ολοκλήρου εκτός από τα φετινά Oscars; Μπορεί ακόμα να αναγνωριστεί και να τιμηθεί στην επερχόμενη απονομή, αρκεί να το ψηφίσουν οι φαν του.

Φέτος τα βραβεία Ακαδημίας λανσάρουν την κατηγορία #OscarsFanFavorite και καλούν τον κόσμο του Twitter να κάνει tweet γράφοντας την αγαπημένη τους ταινία του 2021 με το συγκεκριμένο hashtag. Ο κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίσει μέχρι και 20 φορές ανά ημέρα, ακόμα και για ταινίες που δεν είναι υποψήφιες σε άλλες κατηγορίες, μέχρι τις 3 Μαρτίου. Μα΄λιστα, τρεις τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να παρουσιάσουν βραβείο στα Oscars του 2023. 

''Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Twitter για να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός ψηφιακού κοινού εν αναμονή της φετινής απονομής. Τα Oscars είναι μια ευκαιρία να έρθουν άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο κοντά μέσα από την αγάπη τους για τις ταινίες'' είπε η Meryl Johnson, υποδιευθύντρια ψηφιακής διαφήμισης της Ακαδημίας. 

Επιπλέον από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου, ο Twitterόκοσμος θα μπορεί να χρησιμοποιεί το hashtag #OscarsCheerMoment για να διαλέξει τις αγαπημένες του στιγμές από ταινίες του 2021, και οι νικήτριες σκηνές θα προβληθούν κατά τη διάρκεια των φετινών βραβείων μαζί με τα tweets. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση