ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Στα γυρίσματα της ταινίας ''The White Tiger''

Το Netflix Film Club μάς βάζει στα παρασκήνια

Είναι μία από τις ταινίες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τις αρχές του 2021. Το ''The White Tiger'' ακολουθεί τον Balram, έναν φτωχό αλλά φοβερά φιλόδοξο νεαρό Ινδό που καταφέρνει να προσληφθεί σαν οδηγός σε μία από τις πιο πλούσιες οικογένειες της χώρας. Όταν τα πράγματα ανατρέπονται με τραγικό τρόπο, χρησιμοποιεί το μυαλό και την πονηριά του για να αντεπεξέλθει και, στο τέλος, να φτάσει εκεί που πάντα ήθελε. Πρωταγωνιστής είναι ο Adarsh Gourav στον πρώτο του μεγάλο ρόλο, μαζί με τους Rajkummar Rao και Priyanka Chopra.Η ταινία κατάφερε να προκαλέσει συζητήσεις και να αγαπηθεί, εξιστορώντας μια ιστορία που παρουσιάζει τα δεδομένα στη σημερινή Ινδία.

Παρά την επιτυχία της ταινίας, και παρά τα πρώτα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται πολύ κοντά στο να είναι υποψήφια για Όσκαρ (σε διάφορες κατηγορίες), οι τελευταίες προβλέψεις την βρίσκουν εκτός του παιχνιδιού, με άλλες όπως το ''Mank'' και το ''Ma Rainey's Black Bottom'' να είναι επικρατέστερες για να διεκδικήσουν κάποιο βραβείο.

Το κανάλι Netflix Film Club στο YouTube μάς μάζει στα παρασκήνια με δύο βίντεο. Στο ένα, οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές σχολιάζουν όσα βλέπουμε στην ταινία και στο άλλο βλέπουμε πως γυρίστηκαν συγκεκριμένες σκηνές.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση