ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Σήμερα, φοράμε το πιο φωτεινό μας χαμόγελο και τα βλέπουμε όλα...θετικά!

Οι ημερομηνίες «κλειδιά» για την άρση των περιοριστικών μέτρων στην Κύπρο και όσα μπορείς να κάνεις σήμερα

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως κατά το τελευταίο διάστημα ένα "γκρίζο σύννεφο" εμφανίστηκε πάνω από τον πλανήτη μας.

Καθημερινά, συνάνθρωποί μας χάνουν την ζωή τους εξαιτίας της πανδημίας που έχει εξαπλωθεί σε όλη σχεδόν την υφήλιο και εμείς, ζούμε με τον φόβο. Τρέμουμε μήπως κολλήσουμε και εμείς κορωνοϊό και ανησυχούμε μήπως τον μεταφέρουμε στους δικούς μας ανθρώπους - τους ανθρώπους που ανήκουν στην ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Αυτό φυσικά, αν και έχει πολλές επιπτώσεις, έχει ένα σοβαρό αποτέλεσμα: δεν ζούμε την στιγμή. Έχοντας στο μυαλό μας πως τα μέτρα πλησιάζουν στο τέλος τους, και γνωρίζοντας πως σύντομα μπορούμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας -συνειδητοποιημένοι φυσικά και αντιλαμβανόμενοι την νέα μας πραγματικότητα, προτείνουμε σήμερα να φορέσουμε το πιο φωτεινό μας χαμόγελο και να ζήσουμε την μέρα μας στο μάξιμουμ. Δείτε στην συνέχεια 10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε αυτή την Κυριακή και έπειτα, ας θυμηθούμε μαζί τις ημερομηνίες «κλειδιά» για την άρση των περιοριστικών μέτρων στην Κύπρο.

Η ζωή είναι μικρή και το ξέρεις. Απόλαυσέ την όπως μπορείς - και εμπνεύσου με το τι μπορείς να κάνεις σήμερα

1.Φτιάξε ένα φρέσκο χυμό, βάλε δυνατά τα αγαπημένα σου τραγούδια και απόλαυσέ τον στο μπαλκόνι σου.
2.Ετοίμασε το αγαπημένο σου φαγητό και απόλαυσέ το παρέα με τον εαυτό σου, τον σύντροφό σου ή την οικογένειά σου. Μην ξεχάσεις να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα.
3.Η θερμοκρασία σήμερα προβλέπεται να φτάσει τους 41 βαθμούς και ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τρέξεις στην πλησιέστερη παραλία και να απολαύσεις το πρώτο ή ένα από τα πρώτα σου μπάνια.
4.Το περπάτημα δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Αργά το απόγευμα, που δεν θα κάνει τόση ζέστη, πήγαινε μια βόλτα.
5.Εννοείται πως πρέπει να δεις μια καινούρια ταινία -και δεν εννοώ σειρά, μιας και αυτή αποτελεί μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας σου.
6.Φτιάξε ένα φραπέ, άνοιξε το air condition και τηλεφώνησε στον κολλητό ή την κολλητή σου. Είμαι σίγουρη πως έχετε πολλά να πείτε και να... οργανώσετε.
7.Βγάλε τις φόρμες σου, βάλε κάτι ωραίο, βάψου, χτενίσου και πήγαινε σε ένα instagrammable σημείο κοντά στην περιοχή σου. Μια μίνι φωτογράφιση για να ανανεώσεις το feed του Instagram σου δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
8.Διάβασε το αγαπημένο σου περιοδικό - η ενημέρωση είναι must και όχι, δεν εννοώ τις νέες εξελίξεις περί της πανδημίας, μιας και αυτές κάθε άλλο παρά θα σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα. 
9.Περιποιήσου τον εαυτό σου. Κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και αφιέρωσε χρόνο για μια μάσκα ομορφιάς.
10.Μην κάνεις τίποτα ή κάνε ότι θέλεις. 

Ποια μέτρα χαλαρώνουν και πότε

18 Μαΐου: Από την 18η Μαΐου επιτρέπονται οι προπονήσεις ομαδικών αθλημάτων μόνο σε ανοιχτούς χώρους, με βάση τα πρωτόκολλα που θα εκδοθούν από το Υπουργείο Υγείας.

21 Μάιου: Από την 21η Μαΐου, ελεύθερη θα είναι η πρόσβαση σε πάρκα, παιχνιδότοπους σε ανοιχτούς χώρους, πλατείες, μαρίνες κ.λ.π, νοουμένου ότι οι συναθροιζόμενοι δεν θα υπερβαίνουν τους 10. Παράλληλα,  επαναλειτουργούν οι επιχειρήσεις εστίασης μόνο για εξωτερικούς χώρους, στην βάση αυστηρών πρωτοκόλλων που θα εκδώσει το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Υγείας. Από την 21η Μαΐου επαναλειτουργούν κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής.

1η Ιουνίου: Από την 1η Ιουνίου θα είναι εφικτός ο εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε εκκλησίες, τεμένη και άλλους θρησκευτικούς χώρους, νοουμένου ότι θα τηρούνται αυστηρά τα πρωτόκολλα υγειονομικής συμπεριφοράς όπως το Υπουργείο Υγείας θα καθορίσει. Τα ίδια μέτρα θα ισχύουν για γάμους, βαφτίσεις και κηδείες. Επιπλέον, από την ίδια μέρα, θα επιτρέπεται η λειτουργία και πρόσβαση στις οργανωμένες παραλίες και θα επαναλειτουργήσουν οι βιβλιοθήκες, τα μουσεία, αρχαιολογικοί και ιστορικοί χώροι και  τα πρακτορεία στοιχημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X