ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

''Sex and the City'': Έτσι θα δικαιολογήσουν την απουσία της Samantha

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνέχεια του ''Sex and the City''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό που ήρθε όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή του ''Sex and the City'', η απορία μας ήταν ''πώς θα εξηγήσουν την απουσία της Samantha'' γιατί ως γνωστό η Kim Cattral δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση με το franchise. 

H Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis επιβεβαιώθηκε πως θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, χωρίς την Cattral, και τώρα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη μεταξύ των τριών και της Samantha. O διευθυντής προγράμματος του ΗΒΟ, Casey Bloys, σε συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε λεπτομέρειες. 

''Δεν προσπαθούμε να κάνουμε το 'Sex and the City' από την αρχή. Δεν προσπαθούν να πουν πως οι γυναίκες ζουν ξανά τα 30 τους. Είναι μια ιστορία για τις γυναίκες στα 50 τους, όσο αντιμετωπίζουν καταστάσεις όπως ο υπόλοιπος κόσμος στα 50 του'' είπε ενώ, μιλώντας για την Samatha, συμπλήρωσε πως ''όπως και στην πραγματική ζωή, κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου, κάποιοι φεύγουν. Οι φιλίες ξεθωριάζουν, άλλες φιλίες ξεκινούν. Νομίζω είναι πολυ ενδεικτικό των πραγματικών συνθηκών της ζωής. Προσπαθούν να πουν μια αληθινή ιστορία για το πώς είναι μια γυναίκα στα 50 της, στην Νέα Υόρκη. Θα είναι κάπως οργανικό, μπορεί να μην έχεις στα 50 σου τους ίδιους φίλους που είχες στα 30 σου''. 

Παρόλο που, γνωρίζοντας τις σχέσεις των τεσσάρων γυναικών κατά τις 6 σεζόν της τηλεοπτικής σειράς αλλά και στις 2 ταινίες, το σενάριο όσον αφορά στη Samantha ακούγεται λίγο παράλογο αλλά θα περιμένουμε να το δούμε στην πράξη. 

Η νέα σειρά, που θα έχει τίτλο ''And Just Like That...'' δεν είναι σίγουρο ακόμα πότε θα κάνει πρεμιέρα, αλλά το πρώτο teaser έχει ήδη κυκλοφορήσει, δείχνοντας γρήγορα πλάνα της Νέας Υόρκης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση