ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, λευκό τοπ και sneakers
 

«Sex and The City»: Η Sarah Jessica Parker δεν ήταν η πρώτη επιλογή

Ποια ηθοποιός ήταν να παίξει αρχικά την Carrie Bradshaw;

newsroom must

Kι όμως η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη δεν ήταν η Sarah Jessica Parker για τον ομώνυμο ρόλο της Carrie Bradshaw στην πολυαγαπημένη σειρά όλων «Sex and The City».

Ανεξάρτητα από το εάν το στυλ της μας αρέσει ή όχι, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Carrie Bradshaw είναι ένα τεράστιο τηλεοπτικό style icon. Ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς έχει μπει εδώ και χρόνια στις πιο αγαπημένες ηρωίδες όλων των εποχών.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε την Carrie να έχει άλλη εμφάνιση από αυτή της Sarah Jessica Parker που την ενσάρκωσε. Κι όμως, ο δημιουργός της σειράς Darren Star μπορούσε να τη φανταστεί εντελώς διαφορετική, αφού η ηθοποιός στην οποία ζήτησε να κάνει οντισιόν για το ρόλο ήταν αρχικά η Christin Davis, που τελικά έπαιξε τη Charlotte.

Την εποχή που γινόταν ο σχεδιασμός της παραγωγής της σειράς, η Sarah Jessica Parker δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον κεντρικό ρόλο, καθώς οι παραγωγοί θεωρούσαν ότι με τις προηγούμενες δουλειές της (όπως στις ταινίες Honeymoon in Vegas και Mars Attacks) είχε χτίσει ένα προφίλ πολύ διαφορετικό από αυτό που ήθελαν να έχει η πρωταγωνίστρια.

Αλλά και η ίδια δεν ήταν αρχικά ιδιαίτερα ενθουσιώδης στην ιδέα να ταυτιστεί με μια σειρά που είχε ως βασικό θέμα το σεξ. Έτσι, η Christine Davis φάνταζε καλύτερη επιλογή. Αρκετά γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα "Melrose Place" ήταν η πρώτη την οποία προσέγγισαν για το ρόλο.

Ωστόσο, όταν η Davis είδε ότι ο ρόλος για τον οποίο την είχαν καλέσει περιγραφόταν στο σενάριο σαν μια γυναίκα "με το κορμί της Heather Locklear και το μυαλό της Dorothy Parker" αποφάσισε ότι δεν την ενδιέφερε τόσο –ή μάλλον την ενδιέφερε λιγότερο από αυτόν της Charlotte που της τράβηξε αμέσως την προσοχή.

Ο Darren Star δέχτηκε να της αναθέσει το ρόλο, αλλά την προειδοποίησε ότι η Charlotte δεν ήταν η βασική πρωταγωνίστρια της σειράς. Η ηθοποιός ωστόσο που είχε γοητευτεί από την ευαισθησία που διέκρινε στο χαρακτήρα της ηρωίδας επέμεινε και η συνέχεια είναι πια ιστορία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση