ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Robbie Lyle, Gustavo Manduca και Ανδρέας Βιολάρης συζητούν τη «δημοκρατία των οπαδών»

Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Digital Agenda 21 Summit με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ακόμη τρεις σημαντικούς ομιλητές στο διήμερο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Ο θρύλος του viral σχολιασμού της Premiership με εκατομμύρια ακολούθους στο YouTube, έρχεται στην Κύπρο στις 19 Οκτωβρίου για να παρουσιάσει τον καινούργιο κόσμο του ποδοσφαίρου μέσω των νέων πλατφορμών επικοινωνίας YouTube, Instagram κ.λπ. Ο Robbie Lyle θα συζητήσει τη δύναμη του fan base στα brands αλλά και τη δημοκρατία του ποδοσφαίρου. Μαζί του θα είναι ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Gustavo Manduca, ο οποίος επιστρέφει στην Κύπρο από το Τορίνο, ειδικά για το Digital Agenda Cyprus Summit. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο γνωστός αθλητικογράφος Ανδρέας Βιολάρης.

Το 4ο Digital Agenda Cyprus Summit θα αναδείξει και θα συζητήσει τα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας με ευρωπαϊκή οπτική στη μετά COVID-19 εποχή:

Η ψηφιοποίηση των κρατών, οι αλλαγές των καταναλωτών, το μέλλον της εργασίας, οι δραματικές αλλαγές στα μίντια και πώς θα ελεγχθεί η πανδημία και μαζί της η ιατρική επιστήμη. Η στροφή προς την ηλιακή ενέργεια και οι προοπτικές των χωρών της Μέσης Ανατολής, η εξέλιξη των πόλεων και πού το πάει η Λευκωσία, η φιλόδοξη προσπάθεια του ανθρώπινου γένους να μετοικήσει στο διάστημα.

Η νέα εποχή της διπλωματίας με τις εικονικές πρεσβείες (virtual embassies), η επιρροή των drones και τα όρια της τεχνολογίας τους, αλλά και αν οι γυναίκες είναι καλύτερες στη διαχείριση κρίσεων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί, τέλος, στην ευρωπαϊκή «πράσινη συμφωνία» (green deal), τις προεκτάσεις της για την Ευρώπη αλλά και πώς επηρεάζει την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή.

Στόχoς του Digital Agenda Cyprus Summit είναι η καθιέρωσή του ως περιφερειακής σύναξης σημαντικών προσωπικοτήτων, που μαζί με τους νέους συζητούν και αναπτύσσουν το μέλλον της ανθρωπότητας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλος και εξίσου σημαντικός στόχος είναι η ανάδειξη της Λευκωσίας σε πανεπιστημιακό κέντρο γνώσης και συζήτησης της ψηφιακής ατζέντας.

Στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit έχει δημιουργηθεί μια συμμαχία αριστείας με τις εξής εταιρείες/οργανισμούς:

Το συνέδριο παρουσιάζουν η Τράπεζα Κύπρου και η CYTA. Στηρίζουν: Deloitte, Logicom και BMW. Συμμετέχουν τα ακαδημαϊκά ιδρύματα: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ, Ινστιτούτο Γενετικής Κύπρου. Τις ιδέες του συνεδρίου προωθεί η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΠΡΟΥ. Συνεργάτης logistics και τεχνολογικής υποστήριξης στην εμπειρία του συνεδρίου είναι ο διεθνής όμιλος Digitevents (Web Summit, Olympic Games κ.λπ.).

Επίσημος αερομεταφορέας η Aegean.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στο www.digitalagendacy.com/

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση