ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Power Rangers: Nέος χαρακτήρας που δεν είναι αγόρι ούτε κορίτσι

Ο Death Ranger θα γίνει ο non binary χαρακτήρας της γνωστής σειράς

Πάρις Δημητριάδης

Σύμφωνα με δημοσίευμα στα Pink News, ο νέος non binary Power Ranger θα εμφανίζεται ντυμένος με μαύρο και χρυσό και θα είναι ένας κακός και διεφθαρμένος χαρακτήρας από τις «θανατηφόρες δυνάμεις του μεγαλύτερου εχθρού των Rangers», όπως ενημερώνει η παραγωγή.

Δεν πρόκειται μάλιστα για τον μοναδικό non binary χαρακτήρα στο σύμπαν των Power Rangers, αφού είχε προηγηθεί ο χαρακτήρας του Orisnoth, Blue Squadron Ranger που είχε εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν του Power Rangers Megaforce.

Σε κάθε περίπτωση το mainstream σύμπαν των Rangers έχει από καιρό συμπεριλάβει ΛΟΑΤΚΙ ρόλους και χαρακτήρες στην πλοκή της πασίγνωστης παραγωγής με ενδεικτικό παράδειγμα τη Yellow Ranger που συμφιλιώνεται με τη σεξουαλικότητά της στην ταινία του 2019 (την οποία είχε υποδυθεί η τραγουδίστρια Becky G) καθώς και τον κουίαρ χαρακτήρα Dino Fury.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται και σε ανάρτηση στη LiFO τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο αρμονικά.

Ο David Yost, ο ηθοποιός που έπαιξε τον Blue Ranger στην αρχική τηλεοπτική εκπομπή της δεκαετίας του 1990, είχε εγκαταλείψει την τότε εκπομπή λόγω της ομοφοβικής κακοποίησης που είχε βιώσει.. Ο ίδιος έκανε το 2010 coming out ως ομοφυλόφιλος και αποκάλυψε ότι τον αποκαλούσαν με διάφορα υποτιμητικά ονόματα στα γυρίσματα.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GameByte (@gamebyte)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση