ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πότε κυκλοφορεί η 10η ταινία του ''Fast & Furious'';

Η ανακοίνωση και η ημερομηνία

Τι κι αν έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες από την κυκλοφορία του ''F9'', ήδη έχει ανακοινωθεί η πρεμιέρα της επόμενης. Όπως δημοσίευσε το Variety, η 10η ταινία του franchise ''Fast & Furious'' πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου 2023. 

Παρόλο που το καστ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Vin Diesel θα επιστρέψει, μαζί με τους Tyrese Gibson, Sung Kang, Chris Bridges, Jordana Brewster και Michelle Rodriguez, ενώ ο Dwayne Johnson δεν πρόκειται να επιστρέψει ούτε σ' αυτήν, ούτε και στην επόμενη, που αναμένεται να είναι η τελευταία. Τα αρχικά πλάνα, πριν την πανδημία, ήθελαν την 10η ταινία να κυκλοφορεί τον περασμένο Απρίλιο αλλά οι αναβολές την 9ης λόγω κορωνοϊού άλλαξαν τα σχέδια. 

Για την ακρίβεια, η ''F9'' ήταν η αφορμή να ζωντανέψει ξανά ο κινηματογράφος, με $170 εκατομμύρια στο αμερικανικό box office και $500 εκατομμύρια στο παγκόσμιο. Είναι επίσης η δεύτερη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις για το 2021 στην Αμερική, μετά το ''Black Widow''. Με αυτά υπόψην, ήταν λογικό πως η επόμενη θα ερχόταν - σχετικά - σύντομα. 

Προς το παρόν, το ''F9'' συνεχίζει να διαπρέπει σε εισπράξεις, αλλά όχι και τόσο στις κριτικές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
f9  |  fast and furious  |  ταινίες  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση