ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Πώς το Spotify θα μοιάσει στο TikTok

Το νέο update της πλατφόρμας

Μαρία Σάββα

Από τώρα και στο εξής κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το TikTok έχει πλέον κυριαρχήσει το «παιχνίδι» των social media, καθώς κάθε πλατφόρμα έχει εφαρμόσει έστω και ένα από τα στοιχεία του.

Μαζί με πλατφόρμες όπως το Instagram και το Facebook τώρα μπήκε στην λίστα και το Spotify, ανακοινώνοντας πως δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν preview της μουσικής και των podcasts της πλατφόρμας μέσω βίντεο, κάτι που σίγουρα θυμίζει πολύ το TikTok.

Ο συμπρόεδρος της Spotify Gustav Soderstom δήλωσε σχετικά με την αλλαγή ότι, «Ο κόσμος σήμερα μας ωθεί προς ένα εκατομμύριο διαφορετικές κατευθύνσεις. Επομένως, το σημαντικότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε εμείς ως Spotify για τους δημιουργούς είναι να μειώσουμε την απόσταση ανάμεσα στην τέχνη τους και τους ανθρώπους που την αγαπούν… ή που θα την αγαπήσουν αν την ανακαλύψουν».

Να σημειώσουμε ότι η πλατφόρμα πρόσφατα έκανε ακόμη μια αλλαγή, η οποία παρουσιάστηκε μόνο στην Αμερική και στον Καναδά, όπου μια ΑΙ dj λειτουργία μαθαίνει τις συνήθειες ακρόασης του κάθε χρήστη, ώστε να παίζει τα αγαπημένα του τραγούδια, κάνοντας την χρήση του πιο εύκολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
news  |  TikTok  |  spotify  |  entertainment  |  music

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση