ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Όταν ο Trump επέβαλε τη συμμετοχή του στο «Home Alone 2»

Δείτε το βίντεο

newsroom must

Το να είσαι εκατομμυριούχος σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις πολλά με τα χρήματά σου, ακόμα και να εμφανιστής σε ταινία για δύο δευτερόλεπτα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump έκανε κάτι παρόμοιο στη ζωή του. Πολύ πιθανών κανείς να μην το είχε προσέξει αν η ταινία δεν γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία όμως ας είμαστε ειλικρινείς όλοι έχουμε δει δεκάδες φορές το Home Alone.

Το cameo του το οποίο διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα στο Home Alone 2 ήταν κάτι το οποίο ο ίδιος ζήτησε και ουσιαστικά όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίας Chris Columbus, επέβαλε την παρουσία του στην ταινία.

Σε συνέντευξή του στο Insider είπε χαρακτηριστικά ότι ήθελαν να κάνουν μερικά γυρίσματα στο ξενοδοχείο Plaza το οποίο ανήκει στον Trump και έπρεπε να ζητήσει την άδειά του. «Ο Trump είπε εντάξει. Πληρώσαμε το ποσό που έπρεπε, αλλά επίσης είπε “Ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το Plaza είναι αν είμαι κι εγώ στην ταινία.’’ Οπότε, συμφωνήσαμε να τον βάλουμε στην ταινία, και όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά συνέβη το πιο παράξενο πράγμα: Ο κόσμος επευφήμησε όταν ο Trump εμφανίστηκε στην οθόνη. Έτσι, είπα στον μοντέρ μου “Άσ᾽τον στην ταινία. Είναι κάτι, μια στιγμή για το κοινό”», ανέφερε ο Columbus. «Αλλά όντως, επέβαλε την παρουσία του στο έργο» ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση