ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Όλες οι ταινίες της Warner Bros για το 2021 μεταφέρονται στο HBO Max

Το πρόγραμμα προβολών

Σε μια απρόσμενη κίνηση που σκοπό έχει το 2021 να μην γίνει ότι και το 2020 με τις συνεχόμενες αναβολές στις πρεμιέρες, η Warner Bros ανακοίνωσε πως οι 17 ταινίες της που προορίζονταν για κινηματογραφικές προβολές, πλέον μεταφέρονται στην πλατφόρμα streaming HBO Max. 

Αυτό ξεκίνησε με την ανακοίνωση πως η πολυαναμενόμενη ταινία ''Wonder Woman 1984'' θα ανέβει στο HBO Max τα Χριστούγεννα, την ίδια μέρα που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, με πολλούς να πιστεύουν πως πρόκειται για πείραμα έτσι ώστε να εξακριβώσει η εταιρεία παραγωγής το επόμενη της βήμα, λαμβάνοντας υπόψη την πανδημία. Τώρα, απ' ό,τι φαίνεται, πριν δοκιμαστεί η νέα στρατηγική η εταιρεία προχωρά στο επόμενο βήμα. 

Ταινίες που προορίζονταν για σαρωτικές επιτυχίες στο box office, όπως το ''The Matrix'', το ''Dune'', ''Godzilla vs. Kong'', αλλά και το νέο ''The Suicide Squad'' θα κάνουν πρεμιέρα και στην πλατφόρμα και στους κινηματογράφους ταυτόχρονα. Στο πρόγραμμα βλέπουμε επίσης την ταινία της Angelina Jolie ''Those Who Wish Me Dead'', το remake του ''Tom and Jerry'' και άλλα πολλά που μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Οι ταινίες θα είναι διαθέσημες στην πλατφόρμα για 30 μέρες πριν συνεχίσουν αποκλειστικά στους κινηματογράφους. 

Δείτε τo video.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση