ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Τι είναι τελικά η νέα ταινία ''Suicide Squad'';

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser

To ''Suicide Squad'', που κυκλοφόρησε το 2016, ήταν σίγουρα μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς αλλά μετά την πρεμιέρα υπήρχε μια γενική απογοήτευση. Λαμπερό καστ, αρκετές εισπράξεις στο box office αλλά οι κριτικές εξέφραζαν μια απογοήτευση ως προς το στόρι της ταινίας. Ωστόσο ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως οι συζητήσεις για ένα σίκουελ που όμως εξελίσσεται λίγο διαφορετικά απ' ό,τι περιμέναμε. 

Η νέα ταινία, λοιπόν, έχει τίτλο ''The Suicide Squad'', περιλαμβάνει κάποιους από το καστ της πρώτης και είναι κάτι ανάμεσα σε σίκουελ και redo της πρώτης ταινίας σε μ ια προσπάθεια να κάνουν την κινηματογραφική μεταφορά αυτής της ομάδας υπερηρώων καλύτερη. 

Από το πρώτο φιλμ επιστρέφουν οι Margot Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman και Jai Courtney μαζί με τους Idris Elba, Alice Braga, Nathan Fillion, Pete Davidson, John Sena, Peter Capaldi, Michael Booker κ.ά. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2021 και ο James Gunn, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, έδωσε το πρώτο teaser από τα γυρίσματα της ταινίας στην πρόσφατη, ψηφιακή συνάντηση του DC FanDome.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση