ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

''Ναι'', τελικά ο Jared Leto θα επιστρέψει ως ''Joker''

Η απρόσμενη ανακοίνωση για τη νέα ταινία

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Από το 2017 που τον πρωτοείδαμε στον ρόλο του Joker στην ταινία ''Suicide Squad'' πολλά ακούστηκαν γι' αυτόν. Σε κάποιους άρεσε πολύ, σε κάποιους άλλους καθόλου και εκεί που πιστεύαμε πως δεν θα τον ξαναβλέπαμε σ' αυτό τον ρόλο, ήρθε η ανατροπή. Όπως έγινε γνωστό, ο Jared Leto πρόκειται να επιστρέψει ως Joker, όχι σε κάποια νέα ταινία αλλά στο περιβόητο Snyder Cut του ''Justice League''

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πριν μερικούς μήνες η Warner Brothers ανακοίνωσε πως θα επενδύσει γύρω στα 20 εκατομμύρια δολάρια έτσι ώστε ο Zack Snyder να μπορέσει να ολοκληρώσει το αρχικό του όραμα για την ταινία, με ειδικά εφέ και μοντάζ. Το ποσό έγινε, τελικά, 70 εκατομμύρια και ο σκηνοθέτης πήρε το πράσινο φως για νέα γυρίσματα. Έτσι, θα δούμε νέες σκηνές με τον Ben Affleck ως Batman, τον Ray Fisher ως Cyborg, την Amber Heard ως Mera και, φυσικά, τον Jared Leto. 

Η ανακοίνωση αυτή αφενός μας εκπλήσσει γιατί ο Leto είχε εκφράσει την απογοήτευση του για τη σύντομη παρουσία του στο ''Suicide Squad'' αφού οι περισσότερες σκηνές του είχαν κοπεί, και αφετέρου γιατί μετά τη σαρωτική επιτυχία της ταινίας ''Joker'' με τον Joaquin Phoenix, δεν περιμέναμε την επιστροφή του Leto. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Henry Cavill (που και επίσημα πλέον έχει βάλει τη στολή του Superman στη ντουλάπα) θα εμφανιστεί σε νέες σκηνές, αλλά όπως και να 'χει το ''Zack Snyder's Justice League'' αναμένεται για τις 21 Σεπτεμβρίου 2021. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
jared leto  |  ben affleck  |  justice league  |  joker  |  ταινίες  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση