ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Οι πιο όμορφες ομιλίες την λαμπερή βραδιά των Oscars

Τρέξε προς τη σωτηρία με αγάπη και η ειρήνη θα ακολουθήσει

Aaaand the Oscar goes to… H 92 τελετή των Oscars ολοκληρώθηκε και εμείς μαζέψαμε τα πιο όμορφα κομμάτια από τις ομιλίες των νικητών που πραγματικά είχαν κάτι να πουν και μας συγκίνησαν.

Brad Pitt
Ο ηθοποιός δέχτηκε το βραβείο που ήταν αναμενόμενο να κερδίσει και η ομιλία του ήταν πραγματικά απολαυστική και πάνω από όλα αληθινή. Ο ηθοποιός ξεκίνησε με ένα πολιτικό σχόλιο για τον Trump. Συνέχισε αφιερώνοντας το βραβείο του στον Tarantino, τον κολλητό του Leo και μίλησε για τις αναμνήσεις που αναβιώσαν τον τελευταίο καιρό μέσα από όλη αυτή την διαδικασία, τονίζοντας ότι «Έτσι ήταν κάποτε στο Hollywood». Έκλεισε με τρεμάμενη φωνή και αφιερώνοντας το βραβείο του στα παιδιά του

Renée Zellweger
Η ηθοποιός ευχαρίστησε όλους όσους γνώρισε στην πορεία της με έναν πραγματικά όμορφο λόγο. Μετά από πολλά χρόνια η Renée δικαιώθηκε και στην ομιλία της αναφέρθηκε στις γυναίκες συνυποψήφιές της και δήλωσε ότι είναι τιμή της να βρίσκεται σε αυτήν την θέση πλάι τους. Talking about women supporting women.

Joaquin Phoenix
Εκτός από το κομμάτι του βιγκανισμού και του ρατσισμού στα οποία αναφέρθηκε ο ηθοποιός με πολύ δυνατό τρόπο αναφέρθηκε και στον αδελφό του River ο οποίο έχασε την ζωή του στα 23 του από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο απόγειο της καριέρας του ως ηθοποιός. Συγκεκριμένα είπε φανερά συγκινημένος «Όταν ήταν 17 ετών, ο αδερφός μου έγραψε αυτό τον στίχο: Τρέξε προς τη σωτηρία με αγάπη και η ειρήνη θα ακολουθήσει. Σας ευχαριστώ»

Bong Joon-ho
O σκηνοθέτης όταν έλαβε το βραβείο του είπε «Ευχαριστώ πολύ. Όταν ήμουν μικρός και σπούδαζα cinema υπήρχε ένα ρητό που κράτησα βαθιά μέσα στην καρδιά που που έλεγε ότι αυτό που είναι πιο προσωπικό είναι το πιο δημιουργικό. Αυτό το ρητό ανήκει στο Martin Scorsese» Με αυτόν τον τρόπο έδειξε τον σεβασμό τους στον μεγάλο σκηνοθέτη κάνοντας το κοινό να σταθεί όρθιο και να τον χειροκροτήσει

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση