ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ribbed φόρεμα, cowboy μπότες και σακάκι biker
 

Οι Kardashians επιστρέφουν με νέο σόου και το πρώτο teaser είναι γεγονός!

Η οικογένεια Kardashian - Jenner επιστρέφει

newsroom must

Το ριάλιτι σόου ''Keeping Up with the Kardashians'' έκανε πρεμιέρα στο δίκτυο E! Entertainment το 2007 και κράτησε για 20 ολόκληρες σεζόν μέχρι που οι ίδιες οι Kardashians αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία τον Ιούνιο του 2021. 

Αν νομίζατε όμως πως οι αδερφές Kardashian - Jenner θα έμεναν για πολύ καιρό εκτός τηλεόρασης, μάλλον κάνατε λάθος. Από τις πρώτες κιόλας μέρες μετά το τέλος του ριάλιτι σόου ακούγονταν φήμες που τις ήθελαν να κλείνουν νέα συμφωνία με την πλατφόρμα streaming Hulu αλλά τώρα όχι μόνο επιβεβαιώθηκε, αλλά κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser του σόου που έχει τίτλο ''The Kardashians''. . 

«Όταν τελειώνει η αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το νέο σόου» γράφει το teaser ενώ βλέπουμε την Khloe, την Kendall, την Kourtney, την Kylie σε δικά τους πλάνα και την Kim να κρατά το χέρι της Kris όσο μας εύχονται ''Καλή χρονιά''. 

Θεωρητικά, το σόου θα είναι κι αυτό ένα ριάλιτι σόου, αλλά η πλατφόρμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα δούμε. Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη: «Η οικογένεια Kardashian / Jenner φέρνει το συναρπαστικό επόμενο κεφάλαιο στο Hulu σε αυτό το νέο, οικείο ταξίδι στη ζωή τους» και ούτε η ημερομηνία πρεμιέρας έχει ανακοινωθεί. 

Μέχρι τότε όμως δείτε το teaser.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση