ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Oh yes! Σ' αυτό το νέο κατασκοπικό θρίλερ πρωταγωνιστούν γυναίκες

Έρχεται μια νέα ταινία δράσης

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Λίγο ''James Bond'' και λίγο ''The Bourne Identity'', με μόνη διαφορά πως εδώ πρωταγωνιστές της δράσης είναι 5 badass γυναίκες. ''Ναι'', ακολουθώντας τα χνάρια του ''Oceans' 8'', όπου ένα κάποτε ''αντροκρατούμενο'' κόνσεπτ είχε δυναμικές γυναίκες πρωταγωνίστριες, το ''The 355'' έρχεται να σπάσει ακόμα μερικά στερεότυπα του Hollywood. 

Η υπόθεση ακολουθεί την πράκτορα της CIA, Mase Brown, που αναγκάζεται να συμμαχίσει με την εχθρό της, την Γερμανίδα πράκτορα Marie, την ειδική στους υπολογιστές Khadijah, και την Κολομβιανή ψυχολόγο Graciella, με σκοπό να πάρει πίσω ένα μυστικό όπλο που έπεσε σε λάθος χέρια. Ταυτόχρονα, πρέπει να παραμείνει ένα βήμα μπροστά από την μυστηριώδη Lin Mi Sheng, που εντοπίζει την κάθε τους κίνηση. Με δράση να ''ταξιδεύει'' από τα καφέ του Παρισιού στην αγορά του Μαρόκο μέχρι τις πιο χλιδάτες περιοχές της Σαγκάης, η τετράδα πρέπει να φέρουν σε πέρας μια αποστολή για να σώσουν τον κόσμο.  

Πρωταγωνίστριες είναι οι Jessica Chastain (που είναι επίσης και παραγωγός), Diane Kruger, Penelope Cruz, Lupita Nyong'o και Bingbing Fan, μαζί με τους Sebastian Stan και Edgar Ramirez σε σκηνοθεσία του Simon Kinberg. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Αν όλα πάνε καλά, το ''The 355'' πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 15 Ιανουαρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση