ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Ακόμα μια αναβολή για το ''No Time To Die''

Τι είπε ο Daniel Craig

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Για ακόμα μία φορά αναβλήθηκε η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του James Bond με τίτλο ''No Time To Die''. H 25η ταινία του franchise θα κυκλοφορούσε αρχικά τον περασμένο Απρίλιο πριν ο κορωνοϊός επιβάλει την αναβολή της, μετά μεταφέρθηκε στον ερχόμενο Νοέμβριο αλλά η σταθερή εξάπλωση του ιού φαίνεται πως οδήγησε σε ακόμα μια καθυστέρηση. 

''Αυτό το πράγμα είναι μεγαλύτερο απ' όλους μας. Θέλουμε ο κόσμος να πάει να δει την ταινία σωστά, με ασφάλεια. Οι κινηματογράφοι σε όλο τον κόσμο είναι κλειστοί αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να κυκλοφορήσει η ταινία ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, και αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή'' είπε ο Daniel Craig σε συνέντευξη του στο ''The Tonight Show with Jimmy Fallon'', επιβεβαιώνοντας επίσης πως με τα νέα δεδομένα η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου. 

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο λόγος που επέστρεψε στον εμβληματικό ρόλο για μία τελευταία φορά είναι επειδή ήθελε να δώσει ένα κλείσιμο στο στόρι που ξεκίνησε στο ''Casino Royale''. 

''Έδωσα τα πάντα. Χάρηκα που επέστρεψα για μία τελευταία ταινία. Είχαμε πολλές ιστορίες που εκκρεμούσαν, και η ιστορία έμοιαζε ημιτελής. Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, το παραδέχομε. Ήθελα να απομακρυνθώ για λίγο και μόλις το έκανα άρχισα να σκέφτομαι ιστορίες και πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε και πού μπορούσαμε να οδηγήσουμε την ιστορία'' συμπλήρωσε. 

Να θυμήσουμε πως ακολουθώντας τα προηγούμενα δεδομένα με την πρεμιέρα να γίνεται τον Νοέμβριο, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για την ταινία όπως επίσης και το βίντεο κλιπ της Billie Eilish για το επίσημο soundtrack. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση