ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

O Henry Cavill μάς βάζει στα γυρίσματα του ''The Witcher''

Ο πρωταγωνιστής, Henry Cavill, μάς βάζει στα γυρίσματα της επικής μάχης

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Από τον Δεκέμβριο που έγινε το ''The Witcher'' διαθέσιμο στο Netflix, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φανατικών των σειρών επιστημονικής φαντασίας, ενώ η πλατφόρμα streaming ξεκίνησε να το προωθεί ακόμα και πριν την πρεμιέρα του σαν ''το νέο 'Game of Thrones'''. 

Το ''The Witcher'' βασίζεται στo franchise που περιλαμβάνει βιβλία και video games, και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για χάρη του Netflix. Από την πρώτη στιγμή το πλασάρουν σαν το νέο ''Game of Thrones''. Εκ πρώτης όψεως, ίσως έχουν δίκαιο. Πρωταγωνιστεί ο Henry Cavill σαν Geralt, ενός μαγικού μεταλλαγμένου που κυνηγά τέρατα σε μια φανταστική εκδοχή της Ευρώπης κατά στην Αναγεννησιακή περίοδο. Υπάρχουν μάγισσες, βρυκόλακες και μια μυστήρια γυναίκα που ίσως κρατά το κλειδί για το μέλλον. 

Αν το έχεις δει, σίγουρα θα ξέρεις πως οι μάχες είναι μεγάλο μέρος της ιστορίας και μία απ' αυτές έκλεψε την παράσταση. Εδώ ο πρωταγωνιστής, Henry Cavill, μάς βάζει στα γυρίσματα της επικής σκηνής, με όλες τις λεπτομέρειες που θα ήθελες να ξέρεις. 

Δείτε το βίντεο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
henry cavill  |  netflix  |  the witcher  |  backstage  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση