ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Το τρέιλερ του ''The Witcher'' κυκλοφόρησε και μοιάζει να είναι ο επόμενος εθισμός

Όχι, το παιδί στη φωτογραφία δεν είναι ένας Targaryen, είναι ο Geralt του ''The Witcher''. 

Το ''The Witcher'' βασίζεται στo franchise που περιλαμβάνει βιβλία και video games, και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για χάρη του Netflix. Από την πρώτη στιγμή το πλασάρουν σαν το νέο ''Game of Thrones''. Εκ πρώτης όψεως, ίσως έχουν δίκαιο. Πρωταγωνιστεί ο Henry Cavill σαν Geralt, ενός μαγικού μεταλλαγμένου που κυνηγά τέρατα σε μια φανταστική εκδοχή της Ευρώπης κατά στην Αναγεννησιακή περίοδο. Υπάρχουν μάγισσες, βρυκόλακες και μια μυστήρια γυναίκα που ίσως κρατά το κλειδί για το μέλλον. 

Στο σύνολο, από το τρέιλερ και μόνο, μοιάζει να είναι μια σειρά που θα αγαπηθεί πολύ, ίσως όχι όσο το ''Game of Thrones''. Βλέπουμε δράση, φααντασία, λιγότερη βία απ' ό,τι περίμενα προσωπικά, και έναν πρωταγωνιστή αρκετά ικανό για να ''κουβαλήσει'' τη νέα επένδυση του Netflix. Όλα από την αρχή έδειχναν καλά, και οι προβλέψεις ήταν πάντα καλές. Μετά το τρέιλερ αυξηθηκε το buzz και τώρα απλά περιμένουμε να δούμε τη σειρά. 

Δες το τρέιλερ που κυκλοφόρησε.  

Εκτός από τον Cavill, στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Freya Allan, Anya Chalotra, Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read, Emma Appleton. Η πρώτη σεζόν θα περιλαμβάνει μόλις 8 επεισόδια, με μεγάλες πιθανότητες για δεύτερη σεζόν.

Αν όλο αυτό σε ενδιαφέρει, περίμενε μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου που θα κυκλοφορήσει στο Netflix. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση