ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Νέο ντοκιμαντέρ για τα 40α γενέθλια της Meghan Markle

Αποκαλύπτει γιατί δεν άντεξε τη ζωή στο παλάτι.

newsroom must

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, με αφορμή τα 40α γενέθλια της Meghan Markle, με τίτλο «Meghan at 40: The Climb to Power» πρόκειται να εξερευνήσει νέες λεπτομέρειες που αφορούν τη ζωή της, που ίσως καταφέρουν να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Στο ντοκιμαντέρ, παρουσιάζεται και η υποκόμησσα Hinchingbrooke, νύφη του Earl και της Κόμισσας του Sandwich, που είναι επίσης μια Αμερικανίδα που παντρεύτηκε βρετανό γαλαζοαίματο, που μιλά για την αποχώρηση των Sussex και το γεγονός ότι η Meghan μάλλον δεν άντεξε τις πιέσεις τις μοναρχίας.

Με την ίδια να συγκρίνει το τι πέρασε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον σύζυγό της, εκσυγχρονίζοντας την οικογένεια Mapperton κάνοντας συχνά livestream συνδέσεις με τους αριστοκράτες γονείς τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ωστόσο, η Julie Montagu, τονίζει ότι στην αρχή είχε και εκείνη δυσκολευτεί να καταλάβει τις διαφορές στον τρόπο ζωής ενός Αμερικάνου κι ενός βρετανού αριστοκράτη.

Όσον αφορά την Meghan, τόνισε ότι «Δεν μπορείς πραγματικά να είσαι τίποτα που θέλεις ή να κάνεις ό,τι θέλεις ή να πεις ό,τι θέλεις σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας. Το χρέος σου είναι απέναντι στη βασίλισσα κι αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για κάποιον σαν την Meghan».

Συνεχίζοντας, ξεκαθάρισε πως «Το να αλλάξεις το αμερικάνικο όνειρο και να αποδεχθείς το "θα κάνεις ό,τι πούμε" είναι πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο να έχεις αγάπη και χρέος μαζί ταυτόχρονα και αυτό είναι κάτι που ο Harry και η Meghan θέλησαν να έχουν μετά από διαπραγματεύσεις με τη βασίλισσα, αλλά εκείνη είπε όχι».

Τέλος, σχολίασε και την συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah, λέγοντας «νομίζω ήταν μια ευκαιρία για εκείνη όχι μόνο να το μοιραστεί με τον κόσμο αλλά ήλπιζε ότι η βασιλική οικογένεια θα την άκουγε. Είναι δύσκολο να προσδιορίσεις γιατί το έκαναν, αλλά είναι εμφανές ότι ήταν εκνευρισμένοι».

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση