ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Νέες αποκαλύψεις για το «50 Shades of Grey»

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι όσο προετοιμασμένη κι αν ήμουν, όταν σου αφαιρούνται έτσι οι αισθήσεις, δεν μπορείς να ελέγξεις τον τρόπο με τον οποίο...».

Δέσποινα Άσπρου

Η Dakota Johnson μέσα από την Entertainment Tonight, έκανε αρκετές νέες αποκαλύψεις για την ταινία «50 Shades of Grey» στην οποία την είδαμε να έχει τον ρόλο της Anastasia Steele και όπως ήταν αναμενόμενο, έστρεψε για άλλη μια φορά την προσοχή του κόσμου προς το πρόσωπό της.

Αν και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, οι πλείστες σκηνές ερωτικού περιεχομένου έγιναν με σωσία της, όπως είναι λογικό, σε κάποιες από αυτές συμμετείχε η ίδια. Αναφερόμενη στις απαιτήσεις του ρόλου της, είπε πως για εκείνη η πιο δύσκολη στιγμή ήταν εκείνη που της είχαν δέσει τα μάτια και της είχαν βάλει χειροπέδες.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι όσο προετοιμασμένη κι αν ήμουν, όταν σου αφαιρούνται έτσι οι αισθήσεις, δεν μπορείς να ελέγξεις τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσει το νευρικό σου σύστημα» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Αναφερόμενη στην συνέχεια στην εμπειρία της δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην πραγματικότητα φαίνεται πολύ περισσότερο το σώμα μου απ' ό,τι του Τζέιμι Ντόρναν. Έπρεπε πραγματικά να προετοιμάζομαι κάθε φορά και να ξέρω ακριβώς, τι θα κάναμε και πώς θα καταφέρναμε να γυρίσουμε τις σκηνές, τις πιο προσωπικές», ενώ ανάμεσα σε άλλα ευχαρίστησε για τον επαγγελματισμό την παραγωγή και το καστ της ταινίας.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων η ίδια φορούσε ένα ειδικό εσώρουχο στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της επέλεξε κάτι αντίστοιχο. Μετά την ολοκλήρωση των ερωτικών σκηνών, οι ηβικές τρίχες της προστέθηκαν ψηφιακά με τη χρήση CGI.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση