ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ξενάγηση στο εντυπωσιακό αγρόκτημά του στην Αργάκα

Οι υπέροχες φωτογραφίες από το κτήμα και οι καλεσμένοι του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δέσποινα Άσπρου

Το ανοιξιάτικο σκηνικό της Κυριακής 26 Μαρτίου θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Αβέρωφ Νοεφύτου, ο οποίος όπως είδαμε μέσα από αναρτήσεις του στα social media, κάλεσε αρκετά πρόσωπα στο εντυπωσιακό αγρόκτημα που διαθέτει στην γενέτειρά του, Αργάκα, "Περικλής" και βρήκε την ευκαιρία να τα ξεναγήσει στο μάλλον αγαπημένο του μέρος.

Το μεγάλης έκτασης τεμάχιο γης, το οποίο φέρει το ίδιο όνομα με τον πατέρα και τον γιο του Αβέρωφ Νεοφύτου, διαθέτει βλάστηση όπως πορτοκαλιές και λεβάντα, ενώ εντός της φάρμας που υπάρχει εκτρέφονται γαϊδουράκια, στρουθοκάμηλοι, πάπιες, αγελάδες, παγώνια, κότες και άλλα. Ανάμεσα μάλιστα στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα stories του πρόσφατα, βλέπουμε ένα μικρό αγοράκι να περπατά στη φάρμα και είναι άκρως αξιολάτρευτο. 

Ως προς την καλλιέργεια λεβάντας και βλέποντας την έκτασή της, εύλογα δημιουργείται το ερώτημα αν ο Αβέρωφ Νεοφύτου και η σύζυγός του, Μαρία Σελίπα σκοπεύουν να την εκμεταλλευτούν επαγγελματικά, αφού ως γνωστό πρόκειται για ένα φυτό που έχει την δύναμη να παράγει διάφορα προϊόντα που μπορούν να στοχεύσουν σε διαφορετικές βιομηχανίες και αγορές και πιο συγκεκριμένα, σε φαρμακευτική βιομηχανία, αρωματοποιία, βιομηχανία καλλυντικών, σαπούνια και απορρυπαντικά, τρόφιμα κλπ. 

Επιστρέφοντας τώρα πίσω στην ξενάγηση χθες, "το παρών" τους είδαμε να δίνουν αρκετά πρόσωπα, όπως οι Λούης Χριστοδουλίδης, Χριστόδουλος Ανδρέου, η Μaria Morgan Nicolaou, ο Κωνσταντίνος Γεωργίου και η Στάλω Χαραλάμπους, ενώ σε ένα στιγμιότυπο της επίσκεψης των καλεσμένων του Αβέρωφ Νεοφύτου, τους είδαμε να χρησιμοποιούν buggy για την ξενάγησή τους.

Μεγάλη αγάπη για την Αργάκα τρέφει πέρα από τον τέως Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, τρέφει και η σύζυγός του, η οποία αναφερόμενη στην περιοχή σε παλιότερη συνέντευξή της στο must αποκάλυψε: "Στην Αργάκα σίγουρα αυτό που πρωτίστως απολαμβάνουμε είναι οι «ζεστές» οικογενειακές στιγμές. Η πανέμορφη φύση, ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η ηρεμία που βρίσκει κανείς μακριά από την έντονη ζωή της πρωτεύουσας". 


Στιγμιότυπο από το παρελθόν

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση