ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Mother’s day: Ιδέες για να περάσετε όμορφα

Στην τελική, δεν είναι όλα τα δώρα υλικά αγαθά, η μητέρα σας θα εκτιμήσει περισσότερο τον χρόνο που θα αφιερώσετε μαζί της παρά αν της πάρετε κάτι ακριβό.

Ριάνα Στυλιανού

Όπως κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη, έτσι και σήμερα 12 του μήνα, γιορτάζουμε την πιο τρυφερή παγκόσμια εορταστική μέρα, που δεν είναι άλλη από την Ημέρα της Μητέρας.

Η γυναίκα που μάς έφερε στον κόσμο, αυτή που ήταν δίπλα μας σε κάθε στάδιο της ζωής μας, μάς ετοίμαζε το φαγητό για να το βρούμε έτοιμο όταν επιστρέφαμε σπίτι από το σχολείο ή τη δουλειά, η γυναίκα που μάς έπαιρνε τηλέφωνο και αν δεν απαντούσαμε σε 10 λεπτά γινόταν η ότι πιο ενοχλητικό υπάρχει στον κόσμο, αυτό το τόσο σημαντικό πρόσωπο που διαμόρφωσε τον χαρακτήρα μας, σήμερα γιορτάζει, και αξίζει την προσοχή μας, λίγο από το χρόνο μας και την απέραντη αγάπη μας.

Free Woman Fixing Her Mother's Hair Stock Photo

Εάν λοιπόν έχετε στα πλάνα σας να περάσετε λίγη από την πολυάσχολη μέρα σας μαζί με την μαμά σας, έχουμε να σας προτείνουμε μερικές ιδέες για να περάσετε φαντάστηκα.

Στην τελική, δεν είναι όλα τα δώρα υλικά αγαθά, η μητέρα σας θα εκτιμήσει περισσότερο τον χρόνο που θα αφιερώσετε μαζί της παρά αν της πάρετε κάτι ακριβό.

It’s brunching o’clock
Πηγαίνετε με τη μαμά ή όλη σας την οικογένεια στο αγαπημένο σας brunch spot για να ξεκινήσει η μέρα της με χαρά, μαζί με τα άτομα που αγαπά περισσότερο σε αυτό τον κόσμο.

Window-shopping
Πηγαίνετε για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, κάντε window shopping, εξερευνήστε τα μαγαζιά και με ένα καφέ στο χέρι απολαύστε αυτές τις αθώες, ανέμελες και απλές στιγμές της ζωής.

Close to nature
Εάν η μητέρα σας είναι άτομο που αγαπά τη φύση, τότε μην της το στερήσετε. Πάρτε τη για μια βόλτα στη θάλασσα ή τα βουνά, ακόμα και μια βόλτα στο πάρκο για περπάτημα στον πεζόδρομο.

Let’s cook
Εάν γνωρίζεται πιο είναι το αγαπημένο της φαγητό, προσφερθείτε να της το φτιάξετε ή ακόμα καλύτερα, να σας μάθει πώς να το φτιάξετε. Δείξτε ενδιαφέρον, ότι θέλετε να μάθετε κάτι από αυτή, έτσι ώστε να συνεχίσετε την παράδοση και στη δική σας οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση