ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Στο φιλανθρωπικό event της Jo Malone

Με αφορμή τη Ημέρα της Μητέρας.

Ριάνα Στυλιανού

Η Φαρμακευτική Οργάνωση Κύπρου που αντιπροσωπεύει την Jo Malone London, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Κλάδο Λευκωσίας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά γιόρτασε την πιο τρυφερή μέρα του χρόνου, την Ημέρα της Μητέρας, με ένα πολύ όμορφο event που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου στην οδό Στασικράτους.

Πολλά ήταν τα κοσμικά πρόσωπα του νησιού μας που έδωσαν το παρών τους, για να εξερευνήσουν τα διαχρονικά αρώματα της αγγλικής επωνυμίας, τα κεριά και τα αρωματικά χώρου, τα οποία μπορούσαν να γίνουν personalized με διάφορα σχέδια, τρυφερά quotes ή με τα αρχικά τους, από εξειδικευμένη καλλιτέχνη που βρισκόταν στο χώρο.

Εδέσματα και δροσερά ποτά βρίσκονταν στο κατάστημα για τους παρεβρισκόμενους, με την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής να ήταν ιδανική για χαλάρωση και κοινωνικοποίηση.

Η Jo Malone London είναι περήφανη που στηρίζει έμπρακτα το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδος Λευκωσίας, βοηθώντας μητέρες που το έχουν ανάγκη.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η κάθε μητέρα να νιώσει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ζωή μας, δίνοντας της το πιο όμορφο δώρο βάζοντας στο μπουκάλι ένα προσωπικό μήνυμα ή ζωγραφιά για να γίνει ακόμη πιο προσωπικό και ξεχωριστό.

Το 20% όλων των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Προγράμματος Πρόνοιας, Cyprus Red Cross Society στη Λευκωσία.

Jo Malone London Boutique
Στασικράτους 27Γ, Λευκωσία, Τηλ.: 22510110

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση