ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Μια σειρά για την Audrey Hepburn

Η ζωή της Audrey στην μικρή οθόνη

newsroom must

Μιλάμε για μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του Hollywood, εμβληματική μορφή, από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του 20ου αιώνα, βραβευμένη με Όσκαρ κτλ. Γενικά η Audrey Hepburn ήταν ένα από τα μεγαλύτερο icons του κινηματογράφου, ωστόσο η ζωή της δεν έχει μεταφερθεί ακόμα ούτε στη μικρή, ούτε στη μεγάλη οθόνη. 

Αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Η σεναριογράφος και παραγωγός Jacqueline Hoyt (που βρισκόταν πίσω από το ''The Good Wife'' και το ''The Leftovers'') έχει αναλάβει το σενάριο της νέας δραματικής σειράς ''Audrey'' για την ζωή της Hepburn, σε μια παραγωγή της Ιταλικής εταιρείας Wildside που ανήκει στην Fremantle (υπεύθυνη για τη σειρά ''The Young Pope''). 

Όπως είχε γίνει γνωστό, η ιστορία της σειράς θα βασίζεται στο βιβλίο ''Audrey at home'' του 2015, που έγραψε ο γιος της ηθοποιού Luca Dotti με τον δημοσιογράφο Luigi Spinola. ''O Luca και ο Luigi εξερεύνησαν τον πραγματικό της εαυτό. Η μούσα, η μητέρα και η φιλάνθρωπος, όλα συνδέονται με ένα κορίτσι που δεν σταμάτησε ποτέ να εκπλήσσεται από το δώρο της ζωής'' λέει η ανακοίνωση της Wildside.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως είναι μια σειρά που θα συζητηθεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση