ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το 5ο μέρος του ''La Casa de Papel''

Οι νέες πληροφορίες, από τον Alex Pina

Το ''La Casa de Papel'' δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών και σίγουρα μία από τις δημοφιλέστερες του Netflix. 

Mε ασταμάτητες ανατροπές και δράση, κατάφερε από το 2017 να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, και μετά το τέλος του 4ου μέρους περιμένουμε όλοι την συνέχεια. Στο τελευταίο επεισόδιο του 4ου μέρους, η αστυνομικός Sierra εντοπίζει το κρησφύγετο του Professor και το επεισόδιο κλείνει με εκείνη να τον ακινητοποιεί με το όπλο της. Δεν έχουμε ούτε υποψία για το τι μπορεί να ακολουθήσει. Μοναδικό teaser ήταν η φωτογραφία που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, που απεικόνιζε μια λερωμένη και σπασμένη μάσκα του Dali, με λεζάντα ''Η Ληστεία Έρχεται στο Τέλος της''.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το 5ο μέρος θα είναι και το τελευταίο, και αν πιστέψουμε τον δημιουργό της σειράς, Alex Pina, πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος, μετά τον Σεπτέμβριο, και θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια. 

«Περάσαμε σχεδόν ένα χρόνο αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον Καθηγητή στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του La Casa De Papel. Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα και πρόκειται για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν» είπε ο Pina.

Δείτε ξανά την τελευταία σκηνή του 4ου μέρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
alex pina  |  la casa de papel  |  netflix  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση