ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Μια νέα fashion σειρά έρχεται στο Netflix τον Μάιο

Ο Roy Halston (γνωστός απλά ως Halston) ήταν ένας σπουδαίος σχεδιαστής μόδας που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα '70s, με τα μίνιμαλ σχέδια και τις καθαρές γραμμές του. Αγαπήθηκε ιδιαίτερα στα μέσα των '70s από τον κόσμο που σύχναζε σε δισκοθήκες. 

O Ewan McGregor υποδύεται τον σχεδιαστή στην πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix, δια χειρός Ryan Murphy. Η σειρά ''Halston'' ακολουθεί τη διαδρομή του οραματιστή στη δημιουργία της αυτοκρατορίας του και μια συγκεκριμένη μάχη να προστατεύσει το όνομά του. Μαζί με τον McGregor θα δούμε τους Krysta Rodriguez ως Liza Minnelli (η διάσημη σταρ που ήταν στενή του φίλη και φορούσε συχνά δημιουργίες του), Rebecca Dayan ως Elsa Peretti (διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων, που σχεδίασε το μπουκάλι του αρώματος του) και άλλα υπαρκτά πρόσωπα που είχαν σχέση με τον Halston κυρίως στη συγκεκριμένη δεκαετία. 

Η σειρά θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 14 Μαϊου με πέντε επεισόδια, και παρόλο που δεν έχουμε ακόμα τρέιλερ, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία αλλά και μερικές promo φωτογραφίες σε μορφή Polaroids. 

Το καστ στο Studio 54, ντυμένο ανάλογα.

Ο Ewan McGregor και η Krysta Rodriguez ως Halston και Liza Minnelli. 

 H τηλεοπτική Elsa Peretti (Rebecca Dayan).

H Krysa Rodriguez ως Liza Minnelli.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
halston  |  netflix  |  σειρές  |  ewan mcgregor  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση