ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Μια Instagrammer έκανε βουτιά στο μολυσμένο Hudson River

Το βίντεο που έγινε viral

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το όνομά της είναι Donna Paysepar και τις τελευταίες μέρες έγινε viral γιατί πήρε την απόφαση να κάνει βουτιά στο Hudson River μπροστά από το Liberty Island της Νέας Υόρκης και να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο τόσο στο TikTok όσο και στο Instagram σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, από χρήστες που είτε την κορόϊδευαν είτε ανησυχούσαν για την υγεία της, ή απλά εξέφραζαν την αηδία τους για την κίνηση της Paysepar. 

Για τα πρακτικά, να πούμε πως το Hudson River εδώ και δεκαετίες θεωρείται μολυσμένο με χημικά απόβλητα και περιττώματα αφού από πολύ παλιά συνήθιζαν να ρίχνουν εκεί απόβλητα από τα εργοστάσια της Νέας Υόρκης ενώ υπάρχουν και πολλά πτώματα μέσα σ' αυτό, με δύο να έχουν ανακαλυφθεί μόλις τον περασμένο Ιούλιο. 

Μετά τα πολλά σχόλια και τις αντιδράσεις, η food blogger αποκάλυψε πως το έκανε μόνο για της δώσουν προσοχή στα social media.

''Όταν ξεκίνησα να παίρνω likes σκέφτηκα 'οκ, αυτό ήθελα'. Έχω απλά τη νοοτροπία του YOLO. Το νερό ήταν πραγματικά αηδιαστικό. Είχε απαίσια γεύση, μπήκε λίγο στο στόμα μου''. 

Ωστόσο, δύο ειδικοί στην ανάλυση νερού του συγκεκριμένου ποταμού, ισχυρίζονται πως το νερό εκεί δεν είναι όσο μολυσμένο πιστεύει ο κόσμος και πως είναι ''σχεδόν κατάλληλο για κολύμπι'' αρκεί να μην είναι αμέσως μετά από βροχή όπου το επίπεδο της μόλυνσης αυξάνεται. 

Δείτε το βίντεο. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donna (@donnapaysepar) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
instagrammer  |  tiktok  |  viral  |  donna paysepar  |  hudson river  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση