ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Με τραπέζι 500m γιόρτασε η Πράγα το τέλος του social distancing

Η viral είδηση της ημέρας

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Χιλιάδες Τσέχοι μαζεύτηκαν στο Charles Bridge της Πράγας, για να γιορτάσουν το... τέλος της πανδημίας.

Ένα τραπέζι 500 μέτρων στήθηκε στη γέφυρα, με γύρω στις 2 χιλιάδες θέσεις όπου για να κάτσεις έπρεπε να προκρατήσεις θέση και να φέρεις το δικό σου φαγητό και ποτό. Οι παρεβρισκόμενοι χόρεψαν και τραγούδησαν χωρίς κανένα μέτρο αποστασιοποίησης, με μουσικούς της χώρας να δίνουν το ''παρών'' τους για να ψυχαγωγίσουν το κοινό. 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Reuters. 

Παρόλο που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε πως η πανδημία κάθε άλλο παρά τελείωσε, ένας ιδιοκτήτης καφέ στη Τσεχία είπε πως η απουσία τουριστών παρακίνησε τους ντόπιους να μαζευτούν για να γιορτάσουν την άρση των μέτρων. Μετά τον αναγκαστικό εγκλεισμό, η Τσεχία επέτρεψε τις μαζικές συναντήσεις μέχρι και 1000 ατόμων και εδώ και ένα μήνα τα εστιατόρια, τα μπαρ και οι pubs μπορούν να λειτουργούν κανονικά. 

Ο ιδιοκτήτης, Ondrej Kobza, είπε πως το δείπνο γιόρταζε την κοινότητα και την ενότητα των ανθρώπων, με τη γέφυρα να λειτουργεί σαν σύμβολο, ενός event που ενώνει τον κόσμο. Στο σύνολο, η χώρα μετρά 349 νεκρούς από κορωνοϊό, με λειγότερους από 12 χιλιάδες νοσούντες. Στα τέλη Ιουνίου, είχε σημειώσει 260 νέα κρούσματα, τον μεγαλύτερο αριθμό από τις αρχές Απριλίου. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση