ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου! 15 Instagrammers με το... prop του καλοκαιριού

Οι mirror pictures ένα βήμα παραπέρα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Έχουμε πει πολλές φορές πως η καραντίνα βοήθησε να ανακαλύψουμε, ή να ξανα-ανακαλύψουμε τη δημιουργικότητα μας, όσον αφορά στις φωτογραφίες που ανεβάζουμε στο Instagram. Βλέποντας τα accounts διάφορων Instagrammers από Κύπρο και Ελλάδα, το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε αντιληφθεί το απόλυτο prop του καλοκαιριού.

Μέχρι τώρα, στις mirror selfies που βλέπαμε, το πρόσωπο στεκόταν απλά, κάποτε άχαρα, μπροστά από τον καθρέφτη με το κινητό να καλύπτει το πρόσωπο του, κυρίως για να δείξει ένα outfit. Φέτος τα πράγματα αλλάζουν. Με έναν καθρέφτη λοιπόν, αγαπημένες παρουσίες του Instagram ποζάρουν σε διάφορα κόνσεπτ, που παίρνουν την... mirror pic ένα βήμα παραπέρα, είτε μιλάμε για μικρούς καθρέφτες, είτε για ολόσωμους, είτε στο σπίτι με πιο προσεγμένη αισθητική, είτε κάπου... έξω! 

Με αυτό το σκεπτικό, ποζάρουμε στον καθρέφτη με λίγο περισσότερη φαντασία, είτε φαίνεται το κινητό είτε όχι, για τα πιο cool posts της νέας καλοκαιρινής περιόδου. Ξεχωρίσαμε 15 φωτογραφίες (11 γυναικών και 4 αντρών) που αξίζει να δεις για να πάρεις έμπνευση για τις δικές σου. 


@evelynkazantzoglou


@ifi_pier


@ioannakodjapashi


@souzana


@_mynameisgia


@evelinaskitsko


@_gioannidou


@andriasdose


@rafaelaelia


@georgia.nicolaou


@xaritiniiliadou 


@strictlystylish


@lefteris_kaim


@jon_wooden


@constantinos_tms

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση