ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Η Viola Davis έγινε... Michelle Obama και το τρέιλερ είναι γεγονός!

Τρεις Πρώτες Κυρίες στο επίκεντρο αυτής της νέας σειράς

newsroom must

Η πολυσυζυτημένη σειρά ''The First Lady'' έχει μπει και επίσημα στο πρόγραμμα και το πρώτο τρέιλερ μας δείχνει ακριβώς τι να περιμένουμε απ' αυτή. 

 σειρά πρόκειται να ''τραβήξει την κουρτίνα αποκαλύπτοντας τις προσωπικές και πολιτικές ζωές'' των προηγούμενων Πρώτων Κυριών της Αμερικής, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τους προέδρους και εστιάζοντας εκεί ''όπου πάρθηκαν πολλές ιστορικές αποφάσεις από τις χαρισματικές, πολύπλοκες και δυναμικές Πρώτες Κυρίες, μακριά από τον κόσμο''. 

Η ανθολογική σειρά βλέπει την βραβευμένη με Oscar Viola Davis στο ρόλο της Michelle Obama και στο πρώτο τρέιλερ, παρόλο που εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει ιδιαίτερη ομοιότητα, βλέπουμε πως η Davis έχει υιοθετήσει άψογα τις εκφράσεις του προσώπου της Obama. Επίσης θα δούμε την Michelle Pfeiffer στο ρόλο της Betty Ford και την Gillian Anderson ως Eleanor Roosevelt. Παρόλο που δεν έγινε γνωστή  η δομή της σειράς, θεωρούμε πως κάθε σεζόν θα εστιάζει σε διαφορετικές πρώτες κυρίες, με τις πρώτες τρεις να εμφανίζονται στην πρώτη. 

''Η Πρώτη Κυρία πρέπει να είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος γυναίκας. Μπορούν να με βγάλουν έξω, αλλά δεν μπορούν να με κάνουν κάποια που δεν είμαι'' λέει η τηλεοπτική Ford στο τρέιλερ. 

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου, στο Showtime. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση