ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Η Pink σε τρυφερό, αισιόδοξο ντουέτο με την 9χρονη κόρη της

Το τρυφερό βίντεο με την κόρη της

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μετά από απουσία ενός χρόνου η Pink επέστρεψε και όχι όπως την περιμέναμε. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια αυτή την φορά δεν επέλεξε ένα δυναμικό τραγούδι, ούτε κάποιο χορευτικό. Αντί αυτών, επέλεξε να κάνει μια σύντομη επιστροφή στη δισκογραφία με ένα ντουέτο με την 9χρονη κόρη της, Willow. 

Αν ακολουθείς την τραγουδίστρια στα social media, θα έχεις ήδη ακούσει κάποια teasers του τραγουδιού αφού πριν μερικές μέρες η τραγουδίστρια ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με την κόρη της να τραγουδά ένα απόσπασμα του και λίγο αργότερα ένα βίντεο του 4χρονου γιου της να προσπαθεί να την μιμηθεί. Στο συνοδευτικό βίντεο κλιπ, βλέπουμε μαμά και κόρη σε τρυφερές στιγμές στη φύση, να ιππεύουν άλογα και να χορεύουν στο γρασίδι. 

''Ο περασμένος χρόνος ήταν τόσα πολλά για εμάς. Λυπηρός, μοναχικός, τρομακτικός. Ναι. Ήταν επίσης ήσυχος, μας δίδαξε πολλά και μας έβαλε σε σκέψεις. Η Willow και εγώ βρήκαμε παρηγοριά στη μουσική, γι' αυτό κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο με την ελπίδα πως θα σας φέρει ζεστασιά και ασφάλεια''. 

Δείτε το βίντεο. 

Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την τραγουδίστρια αφού τον περασμένο Μάρτιο όταν η πανδημία βρισκόταν ακόμα στα πρώτα στάδια εκείνη και ο γιος της νόσησαν με κορωνοϊό. Τον Ιούλιο ανακοίνωσε πως ο πατέρας της δίνει μάχη με τον καρκίνο ενώ τον Δεκέμβριο αποκάλυψε πως πέρασε κι άλλα θέματα με την υγεια της όπως ένα ατύχημα με ένα ποτήρι κρασιού, μια μόλυνση και ένα ράγισμα αστραγάλου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
pink  |  μουσική  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση