ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Η ιστοσελίδα που σου λέει ακριβώς... πότε να φοβάσαι σε μια ταινία τρόμου!

Τώρα μπορείς να δεις πιο χαλαρά μια ταινία τρόμου

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το κοινό των ταινιών τρόμου χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: αυτούς που τις λατρεύουν σε όλο τους το μεγαλείο, all included, κι αυτούς που αγαπούν την ένταση και την αγωνία αλλά δεν θέλουν να τρομάζουν από τα jumpscares. Αν αγαπάς και εσύ τις ταινίες τρόμου αλλά δεν θέλεις να ζεις τις απότομες σκηνές που έχουν σκοπό να σε τρομάξουν (ή με λίγα λόγα, όπως είπαμε και πριν, τα jumpscares) αυτή η ιστοσελίδα είναι για σένα. 

Κατ' αρχάς να πούμε πως τα jumpscares δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό ρόλο στην πλοκή της ταινίας αλλά λειτουργούν σαν ένα trick για να τρομάξουν τον θεατή με ένα συνδυασμό εικόνας και ήχου. Συνήθως υπάρχει μια απότομη μουσική ή ένας απότομος ήχος σε συνδυασμό με κάτι που δεν περίμενες να δεις.

Η ιστοσελίδα Wheresthejump.com είναι εδώ για σένα. Σ' αυτήν θα βρεις όλες τις ταινίες τρόμου με καταγραμμένα τα jumpscares, με spoilers για το τι θα δεις και χρόνο για να ξέρεις πότε ακριβώς θα το δεις, αλλά και με διαχωρισμό για να ξέρεις ποια είναι τα μεγάλα και ποια τα μικρά αναλόγως της έντασης και του περιεχομένου.  

Περιλαμβάνει επίσης κατηγορίες με τις ταινίες με τα περισσότερα και τα λιγότερα jumpscares, με τα πιο έντονα ή τα πιο χαλαρά αλλά και κατηγορία με τηλεοπτικές σειρές. 

Τώρα, μπορείς να δεις πιο χαλαρά ταινίες τρόμου. Απλά αν επισκεφτείς την σελίδα, να έχεις υπόψη πως οι αράχνες στην οθόνη είναι ψεύτικες και μέρος του σχεδιασμού της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση