ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Η αποκάλυψη για το ''Friends'' 27 χρόνια μετά

Τι είπε η Kristin Davis σε τηλεοπτική συνέντευξη

newsroom must

Αν πρέπει να σκεφτείς δύο σειρές που διέπρεψαν στα '90s και στα '00s, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα σκεφτείς το ''Friends'' και το ''Sex and the City''. Θα θυμάστε πως η Kristin Davis - η τηλεοπτική Charlotte του ''SATC'' - είχε κάνει γκεστ στο ''Friends'' ως Erin, μια υπερβολικά καλή γυναίκα που ο Joey προσπαθεί διακαώς να χωρίσει αλλά η Rachel και η Phoebe λατρεύουν. 

Τωρά, 27 χρόνια μετά την πρεμιέρα του ''Friends'', η Davis ΄ήρθε να μας δώσει μια πληροφορία που δεν γνωρίζαμε και που αν γινόταν πραγματικότητα τα πράγματα με τις δύο αυτές σειρές θα ήταν πολύ διαφορετικά. Καλεσμένη στην εκπομπή ''The Late Late Show'' και στον James Corden, η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο της Monica, που κατέληξε φυσικά στην Courteney Cox. 

Οπως είπε, γνωρίζονταν αφού πήγαιναν στα ίδια yoga sessions και μάλιστα ήταν παρούσα όταν η Cox ανακοίνωσε - με τρόπο - πως πήρε το ρόλο: "Η Courteney και εγώ πηγαίναμε yoga εκείνη την περίοδο, και κάναμε παρέα. Οι υπόλοιποι ήμασταν άνεργοι ηθοποιοί που δούλευαν ως σερβιτόροι και κάναμε παρέα μετά τη yoga. Μία μέρα η Courteney είπε: Παιδιά, θέλετε να έρθετε μαζί μου για να αγοράσω αυτοκίνητο; Εμείς τότε ήμασταν όλοι ξαφνιασμένοι. Η ίδια συνέχισε: Έκανα έναν πιλότο. Έχω πολύ καλό προαίσθημα γι' αυτό. Νομίζω θα αγοράσω μία Porsche. Εμείς φυσικά σκεφτόμασταν, το εννοεί; Και τελικά αναφερόταν στη σειρά "Friends". Και όντως πήγε πολύ καλά." Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως και οι δύο γυναίκες πήραν τους ιδανικότερους ρόλους.

Δείτε το απόσπασμα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση