ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Ποζάρεις με φαγητό; Η Έβελυν Καζαντζόγλου σού δείχνει τον τρόπο

6 φωτογραφίες για το καλύτερο posing με φαγητό

Δύο σενάρια. Στο πρώτο, έχεις ένα υπέροχο πιάτο, ένα πεντανόστιμο γλυκό, ένα οτιδήποτε φαγώσιμο και θέλεις τόσο πολύ να το δείξεις στους ψηφιακούς σου φίλους στο Instagram, αλλά θέλεις να αποφύγεις την κλισέ ''φωτογραφία του πιάτου''. Στο δεύτερο σενάριο, θέλεις να βγάλεις μια υπέροχη φωτογραφία και απλά έτυχε να έχεις φαγητό κοντά σου. Όποιο από τα δύο κι αν ισχύει, η ουσία είναι πως έχεις φαγητό και πρέπει να το αξιοποίησεις σαν prop, και να αποφύγεις τις φωτογραφίες που βλέπεις παντού και συνέχεια. 

Γι' αυτό είναι εδώ η Έβελυν Καζαντζόγλου που μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως μπορεί να κάνει μια οποιαδήποτε τοποθεσία, μια οποιαδήποτε κατάσταση να φαίνεται σαν μέρος μιας high fashion φωτογράφισης. 

Το αγαπημένο μας fashion girl μάς έχει δείξει την αγάπη της για το φαγητό πολλές φορές, άρα ήταν αναπόφευκτο αυτό να βγαίνει και στο προφίλ της. Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο cool φωτογραφίες της Έβελυν με φαγητό, σαν inspo, για να δεις πως μια τέλεια φωτογραφία με κάτι φαγώσιμο σαν prop μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση