ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Εσύ πρόσεξες το νέο #instatrend που ήρθε μαζί με τον κορωνοϊό;

Μέρα με την μέρα, αποκτά ολοένα και περισσότερο έδαφος

Δέσποινα Άσπρου

Αν μας έλεγε κανείς πριν από μερικούς μήνες πως σύντομα όλος ο πλανήτης θα πρέπει να αυτοπεριοριστεί, το πιο πιθανό είναι να τον βγάζαμε τρελό. Κι όμως, αναπάντεχα συνέβη και αυτό. Με τον κορωνοϊό να εξαπλώνεται ραγδαία, όλοι μας υποστηρίζουμε το #μένουμε_σπίτι και προσπαθούμε να διαφυλάξουμε τόσο την δική μας υγεία, όσο και των ανθρώπων γύρω μας.  


Photo by Georgia de Lotz on Unsplash

Η ζωή βέβαια στο σπίτι, μπορεί να είναι πιο ξεκούραστη και οι υποχρεώσεις μας λιγότερες, ωστόσο τα πράγματα είναι λίγο βαρετά. Και τι κάνουμε όταν βαριόμαστε; Ανάμεσα σε άλλα, παρατηρούμε το feed μας στο Instagram 

Αν και ίσως το έχεις προσέξει, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε για το νέο trend που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και άκμασε σχεδόν μαζί με τον κορωνοϊό. Ο λόγος για το #MessyBedroom που είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά του, δηλαδή φωτογραφίες με background ακατάστατα δωμάτια! Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι αν έχεις τα ρούχα σου πεταμένα και θέλεις να βγάλεις μια selfie, πλέον, όχι απλώς δεν θα σε κράξουν, αλλά θα δεις και τα likes σου να εκτοξεύονται! 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charles P. Rogers (@charlesprogersbeds) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by jess (@jessika_fitnessandphotography) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dawna (@dawnaleee) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Catalinahs (@catalinahs) on

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση