ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Επιτέλους η Kim Cattrall επιστρέφει!

Το τρέιλερ του ''How I Met Your Father''

Η αλήθεια είναι πως πέραν της χαράς που βλέπουμε ξανά το ''Sex and the City'' (έστω και με νέο όνομα), η παρουσία της Kim Cattrall μάς έχει λείψει από την τηλεόραση. 

Αυτό πρόκειται να αλλάξει τον ερχόμενο Ιανούαριο. 

Είτε σου άρεσε είτε όχι, το ''How I Met Your Mother'' είναι μία από τις δημοφιλέστερες και επιτυχημένες σειρές της νέας γενιάς. Ακολουθούσε μια παρέα κολλητών φίλων και τις περιπέτειές τους, με πρωταγωνιστή τον Ted, όσο ο αφηγητής - και ο Ted του μέλλοντος - εξιστορούσε στα παιδιά του πώς γνώρισε τη μαμά τους. 

Εφτά χρόνια μετά το φινάλε που δίχασε τους φαν (ή μάλλον, που ξένισε μεγάλο μέρος των φαν) οι δημιουργοί του ''How I Met Your Mother'' Carter Bays και Craig Thomas βρίσκονται στη θέση υπεύθυνων παραγωγής στο ''How I Met Your Father''. 

Όπως έγινε και στην πρωτότυπη σειρά, εδώ η Sophie διηγείται στον γιο της πώς γνώρισε τον μπαμπά του παίρνοντάς τον (και εμάς) πίσω στο 2022. Την Sophie του 2022 υποδύεται η Hilary Duff ενώ αυτή του μέλλοντος η Kim Cattrall, που θα έχει επίσης και ρόλο αφηγητή. Μαζί τους θα δούμε τους Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran και Suraj Sharma. 

Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο hulu στις 18 Ιανουαρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση