ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Η δεύτερη σεζόν του ''Squid Game'' θα είναι ακόμα πιο σκοτεινή

Όσα αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς

Αν είναι κάτι που σίγουρα ξεχώρισε στην πρώτη σεζόν του ''Squid Game'' και το έκανε talk of the town, αυτό είναι σίγουρα οι μεγάλες δόσεις βίας που έρχονταν αναπάντεχα και χωρίς δισταγμούς. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι το πώς θα εξελιχθεί η δεύτερη σεζόν και ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk μάς έδωσε μερικά tips, μιλώντας στο Entertainment Weekly.

«Είναι σαν τον Εκπρόσωπο, ο οποίος ήταν παλιός νικητής του παιχνιδιού αλλά μετατράπηκε στον Front Man, κάπως σαν τον Darth Vader. Κάποιοι καταλήγουν Jedi και κάποιοι Darth Vader, σωστά; Νομίζω πως ο Gi-hun θα περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα τεσταριστεί με παρόμοιο τρόπο» είπε ο Dong-hyuk αφήνοντας πολλα υπονοούμενα για το πώς θα συνεχίσει o Seong Gi-hun μετά την απόφασή του να μην μπει στο αεροπλάνο αλλά να κυνηγήσει την ομάδα πίσω από το παιχνίδι. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, το μόνο σίγουρο είναι πως η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα πιο σκοτεινή από την πρώτη. 

Ωστόσο, επέλεξε να μην αποκαλύψει τίποτα περισσότερο, αλλά να επικεντρωθεί στο κοινωνικό αντίκτυπο: «Δεν είμαι σε θέση να μπορέσω να σας πω για την δεύτερη σεζόν, ωστόσο εάν υπάρξει μια τέτοια θα έλεγα πως στην πρώτη είδαμε τον Gi-hun ως ένα χαρακτήρα που η ανθρωπιά του ξεπρόβαλλε ή εκτίθονταν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αλλά νομίζω πως στη δεύτερη θα έχει μάθει αρκετά από τα παιχνίδια και η εμπειρία του από τον πρώτο κύκλο θα τον κάνει να αντιδράσει περισσότερο».

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Netflix για τη συνέχεια της σειράς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
squid game  |  netflix  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση