ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Knit φόρεμα με 3D floral λεπτομέρειες και άρβυλα
 

Επιστροφές και νέες αφίξεις στο top 10 του κυπριακού Netflix

Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα;

Φυσικά το παγκόσμιο φαινόμενο παραμένει στην κορυφή. Το ''Squid Game'' δεν λέει να μετακινηθεί από την πρώτη θέση αλλά η υπόλοιπη δεκάδα αποτελείται από ταινίες και σειρές δράσης, κωμωδίες αλλά και το ''The Good Doctor'' που επιστρέφει μετά από μερικές εβδομάδες απουσίας.

1. Squid Game

Εκατοντάδες παίκτες με μεγάλα οικονομικά προβλήματα, αποδέχονται μια παράξενη πρόσκληση σε παιδικά παιχνίδια. Το βραβείο είναι δελεαστικό, αλλά οι δοκιμασίες είναι θανατηφόρες.

2. You

Οι ανατριχιαστικές περιπέτειες του stalker Joe στον πρώτο κύκλο, όσο παρακολουθούσε την Becks, μας κρατούσαν καθηλωμένους και οι συνεχείς ανατροπές μάς έφεραν πίσω για τη δεύτερη σεζόν. Φυσικά οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, με τον Joe να γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο της Love, σε μια νέα πόλη.

3. Bad Boys For Life

Ακόμα και τα... κακά παιδιά μεγαλώνουν. Ο αστυνομικός Marcus είναι έτοιμος να συνταξιοδοτηεί μέχρι που ο συνεργάτης του, ο Mike, γίνεται στόχος ενός αδίστακτου καρτέλ ναρκωτικών.

4. Maid

Βασισμένη στα απομνημονεύματα της Stephanie Land, ''Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother's Will to Survive'', η ιστορία παρουσιάζει μια single μαμά που επιλέγει να γίνει υπηρέτρια για να τα βγάλει πέρα, σε μια συνεχή μάχη με τη φτώχια, την έλλειψη στέγης και τη γραφειοκρατία.

5. The Forgotten Battle

Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στη Μάχη του Σκάλδη, οι ζωές ενός πιλότου, ενός στρατιώτη των Ναζί και ενός διστακτικού νεοσύλλεκτου της Αντίστασης, μπλέκονται με τραγικό τρόπο.

6. The Five Juanas

Πέντε γυναίκες με το ίδιο σημάδι ξεκινούν μια διαδρομή για να μάθουν την αλήθεια για το παρελθόν τους και ανακαλύπτουν ένα τραγικό πλέγμα από ψέματα που ξεκίνησε από έναν πολιτικό. 

7. A Tale Dark & Grimm

Ακολουθήστε τον Hansel και την Gretel όσο βγαίνουν από τη δική τους ιστορία και μπαίνουν σε μια μαγική, παράξενη ιστορία γεμάτη ιδιαίτερες και τρομακτικές εκπλήξεις. 

8. My Name

Μετά τη δολοφονία του πατέρα της, μια γυναίκα που έχει στόχο την εκδίκηση, εμπιστεύεται έναν εγκληματία - και μπαίνει στην αστυνομία με δικές του οδηγίες. 

9. Sex Education

Η είδηση για το 'σχολείο του σεξ' κυκλοφορεί με τη νέα διευθύντρια να επιχειρεί να ελέγξει τους μαθητές ενώ ο Otis προσπαθεί να κρύψει τη νέα του σχέση.

10. The Good Doctor

Ένας ταλαντούχος χειρούργος με αυτισμό και σύνδρομο savant ξεκινά δουλειά σε ένα περιβόητο νοσοκομείο, όπου τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τόσο οι ασθενείς, όσο και το προσωπικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση