ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Ο δημιουργός του ''Squid Game'' συζητά για την 2η σεζόν

Θα υπάρξει τελικά συνέχεια;

Το ''Squid Game'' δεν είναι απλά μία ακόμα σειρά του Netflix που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία, είναι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία της πλατφόρμας. Γι' αυτό είναι λογικό πως οι θεατές θέλουν κι άλλο μιας και, αν μη τι άλλο, η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε με... ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνέχεια. 

Μέχρι στιγμής η πιθανότητα να συνεχίσει η σειρά με 2η σεζόν ήταν σχεδόν ανύπαρκτη αλλά τώρα ο δημιουργός της, Hwang Dong-hyuk φαίνεται πως αλλάζει γνώμη. 

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο Hwang εξήγησε πως θα ήθελε να αναλύσει περισσότερο τις ιστορίες των χαρακτήρων: ''Τι συμβαίνει μεταξύ των δύο αδερφών; Και θα μπορούσα να πω την ιστορία του 'στρατολόγου' με το κοστούμι που παίζει το παιχνίδι με τον Gi-hun και του δίνει την κάρτα στο πρώτο επεισόδιο. Και φυσικά μπορώ να επιλέξω την ιστορία του Gi-hun που επιστρέφει και να εξερευνήσω τον τρόπο που θα χειριστεί τους ανθρώπους που σχεδίασαν τα παιχνίδια. Θα πω πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την δεύτερη σεζόν''. 

Παρά τις δηλώσεις του, δεν ξεκαθάρισε το μέλλον της σειράς ενώ η υπεύθυνη του παγκόσμιου προγραμματισμού του Netflix, Bela Bajaria, δήλωσε πως υπάρχουν συζητήσεις αλλά τα πλάνα εξαρτώνται από το πρόγραμμα του Hwang αφού έχει ήδη μία ταινία και άλλα projects στα οποια εργάζεται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
squid game  |  netflix  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση