ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Επίσημο πλέον αν θα συνεχίσει ή όχι το ''Squid Game''!

Οι δηλώσεις του δημιουργού στο κόκκινο χαλί

Η σειρά που ήρθε από το πουθενά και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της στο Netflix, που αύξησε τους συνδρομητές του κατά 4,38 εκατομμύρια και εξασφάλισε θεάσεις από πάνω από 140 εκατομμύρια σπίτια, ολοκληρώθηκε μάλλον με... ανοιχτό τέλος και την απορία αν θα συνεχίσει τελικά. Μιλάμε φυσικά για το κορεατικό ''Squid Game'' που μέχρι πρότινος ξέραμε πως ολοκληρώθηκε στα 9 επεισόδια. 

Φυσικά οι πρώτες απαντήσεις σε ερωτήσεις που αφορούσαν έναν δεύτερο κύκλο ήταν αρνητικές γιατί ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk αφενός δεν είχε χρόνο για να συνεχίσει άμεσα την ιστορία και αφετέρου οι Κορεατικές σειρές συνήθως κρατούν για λίγα επεισόδια. Τέλος πάντων τα νέα δεν ήταν καλά για όσους ήθελαν κι άλλα αιματοβαμμένα παιχνίδια.

Τώρα, ο Hwang Dong-hyuk επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει και συνέχεια κατά τη διάρκεια μιας προβολής και ενός Q&A σχετικά με τη σειρά στο Λος Άντζελες. 

«Υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Οπότε σχεδόν νιώθω ότι δεν μας άφησε άλλη επιλογή! Αλλά θα πω ότι θα υπάρξει όντως δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Επί του παρόντος βρίσκομαι στη διαδικασία σχεδιασμού» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους. Παρόλο που δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες, επιβεβαίωσε πως ο Lee Jung-jae θα επιστρέψει ως βασικός πρωταγωνιστής, μιας και σ' αυτόν ''έκλεισε'' η πρώτη σεζόν με αβέβαιη συνέχεια. 

Δείτε το στιγμιότυπο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
squid game  |  σειρές  |  netflix  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση