ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Στην Ελλάδα επιχείρησαν να κάνουν πραγματικότητα το ''Squid Game''

Οι διαλόγοι στο Messenger και η επίσημη ανακοίνωση

newsroom must

Με την σαρωτική επιτυχία του ''Squid Game'' - και την ανεπίσημη 'στέψη' του ως η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Netflix - θα έπρεπε να περιμέναμε πως κάποιοι θα επιχειρούσαν να κάνουν τα παιχνίδια πραγματικότητα, έστω και χωρίς τις ακραίες συνέπειες. 

Από τη μία ήταν αναμενόμενο και ίσως προκαλεί το ενδιαφέρον, από την άλλη σε τρομάζει το πού μπορεί να φτάνουν αυτά τα παιχνίδια στην πραγματικότητα. Στο Άμπου Ντάμπι έχει ήδη εγκαινιαστεί ένα πάρκο με σχετικά παιχνίδια, αλλά αυτό μάλλον δεν ήταν αρκετό. 

Στην Ελλάδα πήγαν ένα βήμα παραπέρα με προσκλήσεις στο ''Squid Challenge The Games'' μέσω social media, ζητώντας χρηματικό αντίτιμο για τη συμμετοχή τους στα εν λόγω παιχνίδια. Μάλιστα, ένας διάλογος στο Messenger έγινε viral προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων που οδήγησε στην επίσημη ανακοίνωση από την οργάνωση. 

«Θα καταφέρεις να επιβιώσεις τις δοκιμασίες. Εάν πιστεύεις πως ναι, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή σου για το Σάββατο (23/10) και θα λάβεις την κάρτα σου με την ώρα και το μέρος (Αθήνα)». Στη συνέχεια οι παίκτες ενημερώνονταν για το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσουν, ώστε να λάβουν συμμετοχή.

Στην ανακοίνωση τους, η σελίδα ξεκαθαρίζει πως ο τρόπος που γίνονταν οι συνομιλίες ήταν καθαρά εμπνευσμένος από τη σειρά και πως κανείς δεν θα πάθαινε κακό. Λόγω της αρνητικής προβολής που δέχτηκε στα media, τα παιχνίδια ακυρώθηκαν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση