ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Ένα... royal rom-com στην κορυφαία δεκάδα του κυπριακού Netflix

Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι ρομαντικές κωμωδίες είναι πάντα καλή ιδέα και φαίνεται πως στην Κύπρο τις αγαπάμε ιδιαίτερα. Η νέα άφιξη στο Netflix φέρνει μια κομμώτρια στον δρόμο ενός πρίγκιπα και το αποτέλεσμα είναι... αυτό που περιμένεις από μια τέτοια ταινία. Συγκεκριμένα, η Izzy - που είναι κομμώτρια στη Νέα Υόρκη - αρπάζει την ευκαιρία να δουλέψει στον γάμο ενός γοητευτικού πρίγκιπα. Η Laura Marano πρωταγωνιστεί μαζί με τον Mena Massoud (που ίσως ξέρεις ήδη ως Aladdin από την live action ταινία της Disney). Αυτό είναι το ''The Royal Treatment'' που κυκλοφόρησε στις 20 Ιανουαρίου και από τότε βρίσκεται στην τοπ δεκάδα του κυπριακού Netflix, αυτή τη στιγμή καταλαμβάνοντας την 3η θέση

Στην κορυφή συνεχίζει ακάθεκτο το ''Manifest''. Αν δεν το έχεις δει ακόμα, η πτήση Montego Air Flight 828 μετά από έντονες αναταράξεις καταφέρνει να προσγειωθεί με ασφάλεια. Ενώ πλήρωμα και επιβάτες πιστεύουν πως επέστρεψαν κανονικά στον προορισμό τους, σύντομα αντιλαμβάνονται πως απουσιάζουν εδώ και πέντε χρόνια. 

Στην 2η θέση το ριάλιτι ''Too Hot to Handle'' συνεχίζει να ανεβάζει την θερμοκρασία με τον νέο του κύκλο και στην 4η θέση βρίσκεται φυσικά το ''Ozark'' με την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν. 

O Βρετανός ηθοποιός Jeremy Irons πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία εποχής του Netflix, που έχει τίτλο ''Munich: The Edge of War'' που έκανε πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου και βρίσκεται στην 5η θέση. Διαδραματίζεται το 1938 και εστιάζει στη Συμφωνία του Μονάχου και στα γεγονότα γύρω από την επίτευξή της, μέσα από τις ιστορίες δυο παλιών φίλων, ενός Βρετανού και ενός Γερμανού, που συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια. 

Η ενδιαφέρουσα σειρά τρόμου ''Archive 81'' καταλαμβάνει την 6η θέση. Σ' αυτήν, ο Dan Turner αναλαμβάνει μια δουλειά για να αποκαταστήσει κατεστραμμένες βιντεοκασέτες από το 1994, με σκοπό να αναδημιουργήσει το έργο της Melody Pendras, που εμπλέκεται στην έρευνά της για μια επικίνδυνη αίρεση σε μια πολυκατοικία στο Visser. Η ιστορία εξελίσσεται σε δύο timelines, και ο Dan αρχίσει να γίνεται εμμονικός μέχρι να ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί στην Melody. Οι δύο χαρακτήρες δημιουργούν μια μυστηριώδη σχέση και αυτός πείθεται ότι μπορεί να τη σώσει από ένα τραγικό γεγονός που της είχε συμβεί πριν 25 χρόνια.

H άφιξη του ''The Office'' στο κυπριακό Netflix ήταν καλοδεχούμενη απ' ό,τι φαίνεται αφού βρίσκεται ξανά στη δεκάδα, αυτή την εβδομάδα στην 7η θέση. Ακολουθεί το ''Cobra Kai'' που έπεσε από την 3η στην 8η θέση με την τέταρτή του σεζόν και στην 9η θέση το ''Stay Close'' όπου ο Michael Broome αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης, 17 χρόνια μετά παρόμοια υπόθεση που τον στιγμάτισε. 

Την δεκάδα κλείνει το ''Emily in Paris'' που συνεχίζει να πέφτει παρόλο που βρίσκεται στο τοπ 10 από την μέρα που κυκλοφόρησε, στις 22 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση