ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Το ''Manifest'' είναι η νέα σειρά μυστηρίου που αξίζει να δεις

Η σειρά που είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix

Η πτήση Montego Air Flight 828 προσγειώνεται με ασφάλεια μετά από έντονες αναταράξεις. Πλήρωμα και επιβάτες στην αρχή θεωρούν πως έφτασαν αφαλείς στον προορισμό τους αλλά σύντομα αντιλαμβάνονται πως από την ώρα της απογείωσης έχουν περάσει... πέντε ολόκληρα χρόνια. Οι φίλοι και οι συγγενείς των επιβατών έχουν πλέον προχωρήσει με τις ζωές τους έχοντας αποδεχτεί την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. 

Όσοι επέβαιναν το αεροσκάφος έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ενώ μπροστά τους ξεδιπλώνονται εναλλακτικές εκδοχές της πραγματικότητας προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριου που ζουν. 

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο NBC το 2018, και πολλοί έσπευσαν να το παρομιάσουν με το ''Lost'' - που ακολουθούσε τους επιζώντες ενός αεροσκάφους που έπεσε σε ένα άγνωστο, παράξενο νησί. Στο NBC κράτησε για τριες σεζόν αλλά το Netflix ήρθε για να αναλάβει την συνέχειά του, τουλάχιστον για μια τελευταία σεζόν των 20 επεισοδίων. Πρωταγωνιστούν οι Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina και Parveen Kaur.

Στο Netflix μπορείς να δεις τις δύο πρώτες σεζόν αφού εντάχθηκαν στον κατάλογό του, περιμένοντας τη συνέχεια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
manifest  |  netflix  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση