ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: floral midi φόρεμα, πέδιλα και headband
 

Ένα μοντέλο του Burberry έγινε τραγουδιστής

Γνωρίστε τον Roo Panes.

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το όνομά του είναι Andrew Panes αλλά είναι πλέον γνωστός ως Roo. Όταν ήταν μικρός έπεσε σε ένα ποτάμι και οι φίλοι του τον παρομοίασαν με τον Roo από τα ''Winnie the Pooh'' ο οποίος είχε πάθει το ίδιο, έτσι του ''κόλλησε'' το παρατσούκλι. Γεννήθηκε στο Wimborne της Αγγλίας το 1988 και παρόλο που το 2012 είχε κυκλοφορήσει δύο EP, ευρήτερα γνωστός έγινε μέσα από την καμπάνια του οίκου Burberry, όπου πρωταγωνιστούσε σαν το κεντρικό πρόσωπο, μαζί με την ηθοποιό Gabriella Wilde. 

Παρ' ολα αυτά, η αγάπη του για τη μουσική άνθισε χάρη στη γιαγιά του, που ήταν κλασική πιανίστρια, και η μητέρα του σπούδασε performing arts στο Guildhall School of Music and Drama, εξασφαλίζοντας στη συνέχεια μια δουλειά στο θέατρο. Η δίδυμη αδερφή του είναι φωτογράφος, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή του είναι illustrator και μάλιστα είναι πίσω από πολλά από τα σχέδια που κοσμούν τα εξώφυλλα των albums και των singles του. Δεν πίστευε όμως πως θα ακολουθούσε ποτέ μουσική καριέρα, γι' αυτό και επέλεξε να σπουδάσει Θεολογία. 

''Πάντα πίστευα πως θα ακολουθούσα μια άλλη δουλειά. Επέλεξα τη θεολογία γιατί είναι ένα καλό course για να μπω στη Νομική μετά. Η μουσικη ήρθε σαν έκπληξη'' λέει, και συμπληρώνει σχετικά με τη σύντομη ασχολεία του με το μόντελιγκ ''Συγκρούονταν κάπως, γι' αυτό επέλεξα να μείνω στη μουσική γιατί είναι το πάθος μου, κι αυτό που αγαπώ να κάνω. Είναι σημαντικό να περάσω στον κόσμο αυτό που προσπαθώ να κάνω με τη μουσική μου''. Παίζοντας μια 12χορδη κιθάρα, έχει δημιουργήσει τη δική του πορεία στην κλασική folk μουσική, και πλέον έχει βρει το κοινό του αφού έχει κυκλοφορήσει τρία ολοκληρωμένα προσωπικά albums, με το πρώτο, ''Little Giant'', και το πιο πρόσφατο, ''Quiet Man'', το 2018, ενώ παράλληλα κάνει sold out εμφανίσεις στην Ευρώπη. 

Enjoy το ''Lullaby Love''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X