ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Ένα αγαπημένο sitcom επιστρέφει τον Ιούλιο

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ξέρεις το ''30 Rock''; H κωμική - σατιρική σειρά προβαλλόταν από το 2006 μέχρι το 2013 στο NBC, κέρδισε 16 βραβεία Emmy, 7 Χρυσές Σφαίρες και πολλά άλλα και είχε σπάσει ρεκόρ για τις περισσότερες υποψηφιότητες κωμικής σειράς στην ιστορία, με συνολικά 103. 

Το στόρι, ακολουθείι την Liz Lemon, head writer μιας κωμικής σειράς με σκετς, η οποία πρέπει να διαχειριστεί το υπεροπτικό αφεντικό της και τους δύο εκκεντρικούς πρωταγωνιστές. Η Tina Fey δημιούργησε και πρωταγωνιστούσε σε μια σειρά με χιούμορ, ύφος σατιρικό και χαρακτήρες - καρικατούρες που κι όμως όλο και κάποιους μας θυμίζουν. Το καστ, εκτός της Fey, περιλάμβανε τους Alec Baldwn, Tracy Morgan, Jane Krakowski και Jack McBrayer με πολλούς A-Listers της Αμερικής να κάνουν γκεστ κάθε τόσο.

Αυτή η σειρά πρόκειται να επιστρέψει τον Ιούλιο, με αφορμή το λανσάρισμα της πλατφόρμας streaming Peacock, του NBC, για ένα ειδικό επεισόδιο μίας ώρας που θα βοηθήσει στην προώθηση του περιεχομένου της πλατφόρμας με ένα ''πρωτότυπο format με κοινό'', όπως περιγράφει η επίσημη ανακοίνωση, ονομάζοντας το ''upfront''. Από τα συφραζόμενα, μπορούμε να αντιληφθούμε πως πρόκειται για ένα ειδικό επεισόδιο που θα προβληθεί μπροστά από επιλεγμένο κοινό σαν παρουσίαση των παραγωγών που θα περιλαμβάνει το Peacock, με τη βοήθεια των αγαπημένων χαρακτήρων του sitcom.  

''Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παράξουμε ένα upfront που ανακλά τη νέα πραγματικότητα και γιορτάζει τη σχέση μας με τους τηλεθεατές και τους διαφημιστές. Αυτό το event αφορά το μέλλον του προγράμματος, αυτή η χρονιά αφορά το μέλλον της βιομηχανίας μας, ένα μέλλον όπου μπορούμε να συναντήσουμε το κοινό μας παντού, με ιστορίες που τους ερεθίζουν'' λέει η Linda Yaccarino της NBCUniversal. 

Μέσα σ' αυτή την ώρα, αναμένονται να εμφανιστούν σαν γκεστ καλλιτέχνες από όλα τα δίκτυα του NBCUniversal (NBC, Telemundo, USA Network, SYFY, E! Entertainment, Bravo κ.ά.). 

Άρα, ουσιαστικά, μια παρουσίαση προγράμματος σε μορφή επεισοδίου μίας ώρας. 

Αν δεν έχεις ιδέα τι είναι το ''30 Rock'', δες ένα τρέιλερ της σειράς, πριν την κυκλοφορίου του special επεισοδίου στις 16 Ιουλίου..  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tina fey  |  peacock  |  nbc  |  σειρές  |  sitcom  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση