ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Το καστ του ''Cheaper by the Dozen'' σε ένα επικό reunion

Το καστ, ξανά μαζί για καλό σκοπό

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ήταν, και εξακολουθεί να είναι, μία από τις πιο αγαπημένες οικογενειακές ταινίες, παρόλο που κυκλοφόρησε το 2003.  Tώρα, 17 χρόνια αργότερα, σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειας Baker του ''Cheaper By The Dozen'' επέστρεψαν σε ένα ψηφιακό reunion για καλό σκοπό, με σκοπό να παρέχουν φαγητό σε οικογένειες, μέσω του κινήματος No Kid Hungry. 

Στο επικό βίντεο που ανέβασε η Hilary Duff στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια, τα αδέρφια της και η κινηματογραφική της μαμά αναβιώνουν σκηνές τους, με μουσική υπόκρουση το τραγούδι ''I'm Just a Kid'' των Simple Plan, που έπαιζε στην ταινία.

Δείτε το βίντεο. 

Ο καθένας τους μοιράστηκε το βίντεο στα social media με λεζάντα ''Έκπληξη! Από την οικογένεια Baker στη δική σας. Είμαστε μαζί σ' αυτό'', και σύντομα ξεκίνησαν οι φήμες για ένα ακόμα reunion όταν η Alyson Stoner (που είχε υποδυθεί τη Sarah) έγραψε στο Twitter πως ίσως ετοιμάζουν ακόμα κάτι για το άμεσο μέλλον''. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το καστ μαζί, από το 2005 όταν κυκλοφόρησε η δεύτερη ταινία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση