ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Τελικά πότε θα γίνει το reunion των ''Friends'';

Το τελευταίο update για το πολυαναμενόμενο reunion

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Περιμέναμε τόσα χρόνια για να δούμε ξανά και τους έξι ''Friends'' μαζί σε κάτι τηλεοπτικό, και πάνω που πιστέψαμε πως η αναμονή τελείωνε, η πανδημία άλλαξε τα πάντα. Το περασμένο φθινόπωρο η Jennifer Aniston έκανε θριαμβευτική είσοδο στο Instagram με μια ομαδική selfie με το υπόλοιπο βασικό καστ της αγαπημένης σειράς, και λίγους μήνες μετά μάθαμε πως πρόκειται να εμφανιστούν ξανά μαζί σε ένα special επεισόδιο χωρίς σενάριο, στο παλιό τους στούντιο, που θα κυκλοφορήσει στο ΗΒΟ Max μαζί με το λανσάρισμά του στις 27 Μαϊου. Δυστυχώς ο κορωνοϊός άλλαξε τα πλάνα τους και τα γυρίσματα, που θα γίνονταν τον Μάρτιο, αναβλήθηκαν επ αόριστον. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Bob Greenblatt, της WarnerMedia Entertainment, στο Variety, ελπίζουν πως τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα τέλη Αυγούστου: 

''Αρχικά πιστεύαμε πως οι παραγωγές θα καθυστερήσουν για ένα ή δύο μήνες, αλλά τώρα φαίνεται πως θα είναι για πολύ περισσότερο. Περιμένουμε, για να κάνουμε αυτό το special το καλοκαίρι, αν όλα πάνε καλά και ξεκινήσουμε ξανά την παραγωγή. Ένα μεγάλο ζωντανό κοινό ζωντανό κοινό στο στούντιο, που θα ζήσει από κοντά αυτούς τους έξι φίλους ξανά μαζί, έχει για εμάς μεγάλη αξία Δεν θέλαμε ξαφνικά να κάνουμε ένα επεισόδιο μέσω βίντεο κλήσεων, με έξι τετράγωνες οθόνες και τον κόσμο να βιντεογραφεί από τις κουζίνες και τα υπνοδωμάτια τους''. Σε περίπτωση όμως που η κατάσταση συνεχίσει, προσθέτει ο Greenblatt, θα αναγκαστούν να επιλέξουν να το κάνουν ψηφιακά.  

H Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry και ο David Schwimmer συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά τηλεοπτικά σε ένα ειδικό επεισόδιο που θα γυριζόταν στο Stage 24, το πλατό όπου γυριζόταν η σειρά στα στούντιο της Warner Bros, και το reunion τους ήταν το δυνατό χαρτί του ΗΒΟ Max, μαζί με τους δέκα κύκλους της σειράς. Παρ' όλα αυτά, το ΗΒΟ Max είναι ακόμα προγραμματισμένο να ξεκινήσει λειτουργία στις 27 Μαϊου, και θα περιλαμβάνει σειρές από το ΗΒΟ, την Warner Bros, το TNT, το CNN κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
friends  |  jennifer aniston  |  courteney cox  |  hbo max  |  σειρά  |  reunion  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση