ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Είναι το ''The Gilded Age'' η νέα τηλεοπτική επιτυχία;

Πρωταγωνίστρια η μικρή κόρη της Meryl Streep

newsroom must

Θα ξεκινήσουμε λέγοντας απλά πως η σειρά ''The Gilded Age'' είναι μια δημιουργία του Julian Fellows, ή αλλιώς του ανθρώπου πίσω από το ''Downton Abbey''. 

Λαμβάνει χώρα στην ''επίχρυση εποχή'' της Αμερικής, δηλαδή την περίοδο από το 1870 μέχρι το 1900. Ήταν η περίοδος που είχε τεράστια αύξηση του πλούτου στην Αμερική, κυρίως λόγω της επέκτασης των σιδηροδρόμων, αλλά και λόγω της ανάπτυξης της βιομηχανίας. Ταυτόχρονα, ήταν μια περίοδος κοινωνικών εντάσεων, αφού όσο αυξανόταν ο πλούτος τόσο πιο έντονες γίνονταν και οι ανισότητες. 

Στο επίκεντρο της σειράς είναι μια νεαρή γυναίκα, η Marian, που μετακομίζει στη Νέα Υόρκη μετά τον θάνατο του πατέρα της, για να μείνει με τις θείες της, Ada Brook και Agnes van Rhijn. Η άφιξή της γίνεται σχεδόν ταυτόχρονα με την άφιξη του μεγιστάνα George Russel με τη σύζυγό του, στη διπλανή έπαυλη. Οι δύο θείες είναι η Cynthia Nixon και η Christine Baranski ενώ πρωταγωνίστρια είναι η μικρή κόρη της Meryl Streep, Louisa Jacobson. Η πρεμιέρα έγινε στις 24 Ιανουαρίου και τα υπόλοιπα 8 επεισόδια του πρώτου κύκλου θα προβάλλονται εβδομαδιαία από το HBO. 

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
σειρές  |  hbo  |  cynthia nixon  |  the gilded age  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση